Menu
 

Ulbrokas handbolisti piedzīvoja negaidīti smagu zaudējumu mājas spēlē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ulbrokas handbolisti piedzīvoja negaidīti smagu zaudējumu mājas spēlē Foto - Latvijas Handbola federācija

Latvijas handbola līgas pirmās līgas turnīrā Ulbrokas sporta kluba komanda svētdien savās mājās piedzīvoja smagu zaudējumu turnīra tabulā krietni zemāk esošajai “Dobele/Tērvete” vienībai. Neveiksme attālināja ulbrokiešus no cerībām uz kādu no pirmajām divām vietām pamatturnīrā un ceļazīmi uz pusfinālu.

Spēli mājinieki iesāka pavisam neveiksmīgi (0:4), tomēr līdz pirmā puslaika vidum noķēra pretiniekus un izlīdzināja rezultātu (10:10). Viesi pārāki bija arī otrā puslaika sākumā, kad uz vienu precīzu Ulbrokas handbolistu metienu atbildēja ar diviem goliem viņu vārtos un panāca piecu vārtu starpību (17:22). Šoreiz dobelnieki sāncenšiem atspēlēties neļāva, puslaika vidū veica vēl vienu izrāvienu 7:1 un beigās sagādāja mājiniekiem zaudējumu 24:35.

Ulbrokas sporta kluba rindās rezultatīvākie ar sešiem precīziem metieniem bija Mareks Koroļkovs un Andris Vītols, četrus iemeta Andris Lazda.

Pirmās līgas tabulā Ulbrokas handbolisti ar 12 punktiem 11 spēlēs ieņem trešo vietu, par septiņiem punktiem atpaliekot no līderiem “Skrīveri/Aizkraukle” un par četriem no Ludzas kluba “Latgols” junioriem. 12 punkti ir arī “RPI-Seniori” vienībai, kurai ir arī viena spēle rezervē.

Pēc divu apļu izspēles divas labākās komandas uzreiz iekļūst pusfinālā, bet 3.-6.vietu ieguvēji aizvadīs ceturtdaļfināla spēles. Uz vietu izslēgšanas turnīrā vēl pretendē arī “Salaspils/Mērnieks ZM” handbolisti, kuri ar četriem punktiem ir pēdējā astotajā vietā un no sestās pozīcijas atpaliek par četriem punktiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.