Menu
 

"Audas" uzbrucējs Ramiress atzīts par Latvijas futbola virslīgas septembra labāko spēlētāju

  • Autors:  LETA
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

"Audas" uzbrucējs Režinaldu Ramiress ir atzīts par "Optibet" futbola virslīgas septembra labāko spēlētāju, bet labākā trenera balvu izpelnījās "Audas" treneris Simo Valakari, vēsta sacensību rīkotāji.

Ramiress par virslīgas mēneša labāko futbolistu ir kļuvis pirmo reizi. 22 gadus vecais brazīlietis piedalījās visās kluba septembrī uzvarētajās spēlēs, trīs mačos gūstot trīs vārtus un vienreiz rezultatīvi piespēlējot.

12 virslīgas spēlēs "Audas" sastāvā šosezon Brazīlijas uzbrucējs ir sakrājis deviņus vārtus un trīs rezultatīvas piespēles. Sezonas pirmajā pusē "Riga" kreklā viņš 12 mačos izcēlās ar diviem precīziem sitieniem.

Septembrī "Auda" četros virslīgas mačos svinēja trīs uzvaras, pārspējot Salaspils "Super Nova", "Metta" un "Valmieru", kā arī sīvā cīņā piedzīvojot zaudējumu mačā ar turnīra līderi "Riga".

Šobrīd turnīra tabulā "Auda" ieņem trešo vietu, turpinot cīņu par vietu Eiropas kausos nākamajā sezonā.

Ramiress balsojumā sakrāja 42 punktus, par trim punktiem apsteidzot Marko Regžu no "Riga" un par četriem punktiem - Bogdanu Samoilovu no "Tukums 2000"/"Telms".

Pa 16 punktiem saņēma Adams Marhijevs (RFS) un Raivo Stūriņš ("Jelgava"), bet piecus punktus - uzvarētāja komandas biedrs Vjačeslavs Isajevs.

Mēneša labākā futbolista balvas kandidātus izvirza LFF Treneru padome un "Latvijas Futbola Virslīga", kam seko Latvijas sporta žurnālistu un līdzjutēju balsojums sociālajos tīklos, savukārt labākā trenera noteikšana ir LFF Treneru padomes kompetencē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.