Menu
 

Piektdiena, 31 Marts 2023

Sapnis par savu biznesu: iespējams, tuvāk nekā šķiet

Pats sava laika un naudas saimnieks – par šādu lielisku iespēju kaut reizi dzīvē ir sapņojis katrs. Ne visi kļūst par uzņēmējiem, taču ikvienam ir pa spēkam radīt labu biznesa ideju! Un tad jau atliek vien sakopot drosmi un ķerties pie darba, lai tuvotos sava sapņa piepildīšanai. “Swedbank” Finanšu institūta eksperti apkopojuši dažus izplatītus mītus un arī vairākas patiesības par jauna biznesa uzsākšanu, kas topošajiem uzņēmējiem var palīdzēt izvairīties no liktenīgām kļūdām.

Lasīt vairāk...

Sasaldētie bērni

“Pēc mākslīgās apaugļošanas procedūras daktere man jautāja: “Un ko darīsim ar pārējiem embrijiem?” Es biju šokā: ar kādiem embrijiem? Mums neviens nebija teicis, ka apaugļotas tiks piecas sešas olšūnas. Tāpēc šobrīd ar šausmām domāju, ka mums ar vīru kaut kur sasaldēti glabājas vēl vairāki bērniņi. Mūsu bērniņi... Vai tās ir meitenītes vai puisīši? Mums piedāvāja viņus uzglabāt līdz vēlākai iznēsāšanai vai iznīcināt. Kā iznīcināt? Mana sirds to nepieļauj,” savu stāstu sāk Ilze (vārds mainīts).

Lasīt vairāk...

Apdrošinātājs: Pieaugot plūdu riskam, svarīgi parūpēties par drošību

Sākoties pavasara paliem un ūdens līmeņa kāpumam Latvijas upēs, meteorologi tuvākajās dienās izsludinājuši oranžo brīdinājumu Latvijas dienvidaustrumu rajonos. Savukārt valsts austrumu daļā saglabājas dzeltenais ūdens līmeņa brīdinājums. Apdrošināšanas sabiedrība “Ergo” aicina iedzīvotājus sekot līdzi meteorologu prognozēm un laikus parūpēties par savu īpašumu un iedzīvi.

Lasīt vairāk...

Rekonstruēs pirmo "Dievs, svētī Latviju" izpildījumu; aicina pieteikties masu skatiem

14.maijā kino pilsētiņā "Cinevilla" tiks rekonstruēts pirmo Dziesmusvētku atklāšanas pasākums Rīgas Latviešu biedrības namā. Lai radītu vēsturiskajiem notikumiem atbilstošu atspoguļojumu, projekta "Zeme, kas dzied" aktieru atlases aģentūra "Casting bridge" aicina pieteikties brīvprātīgos dalībai masu skatos – 250 vīriešus un 200 sievietes. Pieteikties var gan individuāli, gan kolektīvi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.