Menu
 

Aprīļa beigās Jūrmalā plānoti Pavasara dārza un stādu svētki

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Aprīļa pēdējā sestdienā Jūrmalā, Bulduru tehnikuma (bijušās Bulduru Dārzkopības vidusskolas) dendroloģiskajā parkā Viestura ielā 6, Bulduros, pavasarīgās noskaņās notiks Pavasara dārza un stādu svētki. Pasākuma ietvaros gan skolas parkā un skolas dārzā, gan pašā Bulduru tehnikumā notiks dažādas saistošas aktivitātes.

Apvienojot aptuveni 180 tirgotājus vienuviet, stādu audzētāju un mājražotāju tirgū varēs iegādāties augļu koku, krūmmelleņu, vīnogu, dekoratīvo koku, krūmu un citu daudzgadīgu augu stādus; rožu un citu daudzgadīgo puķu stādus, ziemciešu, viršu, krizantēmu un hortenziju stādus, sīpolpuķu, peoniju stādus, garšaugu un dārzeņu stādus, graudzāles un pavasara puķes.

Vienlaicīgi notiks arī vietējo mājražotāju tirdziņš un izklaides bērniem – izjādes ar ponijiem, mazais lauku zoo ar auniņiem, kaziņām, āzīšiem un trusīšiem, radošā darbnīca, lielās koka spēles un iespēja uzkāpt kokā arborista aprīkojumā. Plānotas arī Bulduru tehnikuma pedagogu konsultācijas par dārzā darāmajiem darbiem – rožu un dekoratīvo krūmu kopšanu, augļu koku, ogulāju stādīšanu, uzsākot dārza sezonu. Apmeklētāji arī varēs izstaigāt skaisto Bulduru dendroloģisko parku ar dīķi, ievērtēt vērienīgo tehnikuma dārzu ar skatu uz Lielupi.

Paralēli šajā dienā no plkst.11.30 notiks Atvērto durvju diena topošajiem tehnikuma audzēkņiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.