Menu
 

Rīkos pieredzes apmaiņas braucienus Pierīgas tūrisma jomas profesionāļiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – facebook.com/pieriga.travel Foto – facebook.com/pieriga.travel

Projekta “Tūrisms kopā” ietvaros no aprīļa līdz septembrim tiek organizēti seši bezmaksas pieredzes apmaiņas braucieni tūrisma jomas profesionāļiem – tūrisma pakalpojumu sniedzējiem, gidiem un tūrisma speciālistiem.

Katrs no braucieniem tiek organizēts kādā no novadiem, kurā tiek īstenots 2017.gadā uzsāktais projekts “Tūrisms kopā”, kas paredz sadarbību dažādās mārketinga aktivitātes sešu novadu – Ķekavas, Mārupes, Olaines, Babītes, Ozolnieku un Jelgavas – starpā. Kā skaidro organizatori, braucienu laikā būs iespēja iepazīties ar vietējiem tūrisma uzņēmējiem, klātienē apmeklēt interesantākās novada apskates vietas un  dalīties pieredzes apmaiņā ar kaimiņu novadu tūrisma jomas pārstāvjiem. Braucienos no katra sadarbības novada tiks dota iespēja piedalīties pieciem tūrisma jomas profesionāļiem.

Pirmais brauciens plānots 25.aprīlī Olaines novadā. Pieredzes apmaiņas braucienā plānota ekskursija pa Jaunolaini, apskatot Olaines Sv. Elizabetes evaņģēliski luterisko baznīcu, Zeiferta skolu, Olaines pagasta namu, Pirmā pasaules kara dzelzsbetona dzotu, kā arī Pēterniekiem, apskatot Pēternieku skolu, Pēternieku baznīcu, Pēternieku pagasta namu, un Olaini, apskatot Pirmā pasaules kara vēstures izziņas maršrutu, Kūdras rūpnīcu, Kūdras ielu un Mežaparku. Noslēgumā plānota došanās uz Uzvaras līdumu un viesošanās pie kalēja Jāņa Vaivoda.

Projektu “Tūrisms kopā” īsteno biedrība “Pierīgas partnerība” kopā ar biedrību “Lauku partnerība “Lielupe””, Partnerība “Daugavkrasts” un Babītes, Mārupes, Olaines, Ķekavas, Ozolnieku un Jelgavas novadu pašvaldības.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.