Menu
 

Sestdiena, 31 Jūlijs 2021

Aptauja: Satraukums par Covid-19 mazinās, taču gandrīz 72% rudenī gaida jaunu pandēmijas vilni

Lai arī vasarīgajos laikapstākļos kopējais Latvijas iedzīvotāju satraukums par pandēmiju ir samazinājies, 72% sliecas domāt, ka rudenī gaidāms jauns Covid-19 izplatības vilnis, secināts jaunākajos "BENU Aptiekas Stresa termometra" rezultātos, kas iegūti sadarbībā ar kompāniju "Gemius", aptaujājot vairāk nekā 2300 iedzīvotājus.

Lasīt vairāk...

Telpaugu temperaments: kā atrast īsto?

Zaļš stūrītis dzīvojamā istabā vai viens iemīļots kaktusiņš mazītiņā podiņā – lai kādas būtu katra cilvēka attiecības ar telpaugiem, tie ir spilgti un oriģināli interjera elementi, kas atdzīvina un padara mājīgāku katru mājokli. Taču kāpēc ar vienu augu viss izdodas lieliski, bet cits nīkuļo un negrib zaļot? Iespējams, vainīga nepareizā attieksme! Augiem, tāpat kā cilvēkiem un dzīvniekiem, ir katram savs temperaments.

Lasīt vairāk...

Aizdomās par izspiešanu un dokumenta viltošanu aizturēta advokāte un vēl trīs personas

Piektdien, 30.jūlijā, Valsts policijas (VP) Rīgas reģiona pārvaldes Kriminālpolicijas pārvaldes amatpersonas aizturēja četras personas, kuras tiek turētas aizdomās par izspiešanu, dokumenta viltošanu un viltota dokumenta realizēšanu un izmantošanu, apzināti nepatiesas liecības sniegšanu un piespiešana dot nepatiesu liecību.

Lasīt vairāk...

Katoļu priesteri aicina neizplatīt "apokaliptiskus pandēmijas attīstības scenārijus" un ieklausīties norādēs par vakcinācijas svarīgumu

Latvijas Romas katoļu baznīcas Rīgas arhidiecēzes Priesteru padome aicina draudzes nešķelties vakcinācijas pret Covid-19 jautājumā, kā arī neizplatīt "apokaliptiskus pandēmijas attīstības scenārijus" un ieklausīties norādēs par vakcinācijas svarīgumu, aģentūra LETA uzzināja Rīgas arhidiecēzē.

Lasīt vairāk...

Seši ieteikumi, kā panākt drošu un efektīvu hibrīddarbu

  • Publicēts Vide

Hibrīddarbam ir gan plusi, gan mīnusi. Daudziem darbiniekiem ir grūti pārslēgties starp strādāšanu mājās un birojā, bet daži saskaras ar tehniskām problēmām vēl pirms uzņēmuma un personiskās informācijas drošības jautājumu risināšanas. “Kaspersky” eksperti sniedz sešus padomus, kā apvienot darbu no mājām un birojā, neapdraudot produktivitāti vai konfidenciālus datus.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.