Menu
 

Kā izskatīsies Jaungada naktī – tā visā nākamajā gadā

Daudzi no mums zina tautā populāro teicienu par to, kā Jauno gadu sagaidīsi, tāds būs viss gads! Ja vēlies, lai nākamie 12 mēneši būtu dzirkstoši un aizraujoši, tā ir jāpavada 31. decembra pēdējās stundas. Un kārtīga ballīte nav iedomājam bez satriecoša tērpa. Kā izvēlēties apģērbu Vecgada vakaram? Aicinām iepazīties ar multizīmola “VAN GRAAF” ekspertu sagatavotajiem četriem ieteikumiem svētku tērpu izvēlē.

Lasīt vairāk...

Svētku galds 20 eiro vērtībā: iesaka šefpavārs Raimonds Zommers

Gada siltāko un gaidītāko svētku laiks rit pilnā sparā. Ģimenes kopā sanākšana, eglīte, kopīga svētku galda klāšana un gaisā virmojošais maltītes aromāts ir vien dažas no sastāvdaļām, kas uzbur svētku sajūtu. Lai ikviena ģimene varētu pagatavot restorāna cienīgu maltīti budžeta ietvaros, šefpavārs un “Maxima Latvija” garšu vēstnesis Raimonds Zommers dalās uzkodu, pamatēdiena un deserta idejās 20 eiro vērtībā, kuras būs pa spēkam pagatavot ikvienam.

Lasīt vairāk...

Pirmssvētku padomi vielmaiņas uzlabošanai

Svara zaudēšana, vielmaiņas “paātrināšana”, gremošanas traucējumu novēršana – tās visas ir arī aktualitātes gada nogales svētku laikam, kad pasākums seko pasākumam un ir jāspēj vienlaikus – gan neiesprūst balles apģērbā, gan neaizvainot mājasmātes un mājastēvus, ja gadās no viena godu galda uz nākamo doties.

Lasīt vairāk...

Aptauja: vīnu un dzirkstošo vīnu pirms Jaunā gada pērk par 50% vairāk nekā bezalkoholiskos dzērienus

Vīns un dzirkstošais vīns ir tie, ko Jaunā gada sagaidīšanas svinībām pamatā izvēlas iegādāties Latvijas iedzīvotāji,  liecina “Mēness aptiekas” un  pētījumu aģentūras “Norstat” decembrī veiktā aptauja, kurā to apstiprinājusi  vairāk nekā puse respondentu (55%). 33% iedzīvotāju teikuši, ka viņu izvēle būs svētku galdu papildināt ar bezalkoholiskajiem dzērieniem, bet 14% nav paredzējuši nekādu dzērienu iegādi.

Lasīt vairāk...

Saldētavas – izplatītākās problēmas, ar kurām var nākties saskarties

Šobrīd gandrīz katrā virtuvē ir atrodams ne tikai ledusskapis, bet arī lielāka vai mazāka saldētava. Kādam pietiek ar ledusskapī ierīkoto saldētavas nodalījumu, taču kuplākām ģimenēm un tiem, kuri īpaši čakli vasarā un rudenī gādā veselīgu gardumu krājumus ziemai, noteikti nepieciešama atsevišķa, ietilpīgāka saldētava.

Lasīt vairāk...

Trīs uzkodu un kokteiļu receptes jaungada svētku galdam

Ko jūs šogad liksiet svētku galdā? Rasols, siļķe kažokā, vīns un šampanietis... tas viss jau ir apnicis! Aizrautīgā kulināre un 13 bestselleru autore Signe Meirāne ir sagatavojusi īpašu svētku uzkodu receptes, kas pārsteigs pat visizsmalcinātāko viesi. Savukārt franču konjaka nama "Courvoisier" pārstāvis Baltijas valstīs Vitauts Pazerecks dalās ar neparastu kokteiļu receptēm, kas ir ideāli piemēroti šiem ēdieniem.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.