Menu
 

Tuvojas Siguldas novada uzņēmēju forums

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

7. novembrī plkst. 14.00 Siguldas Valsts ģimnāzijas Kvantu korpusa aktu zālē tiks atklāts Ceturtais Siguldas novada uzņēmēju forums, informē Siguldas novada pašvaldībā. Dalība – bez maksas.

Forumā ar ieskatu Latvijas un globālās ekonomikas attīstības tendencēs iepazīstinās Latvijas Bankas ekonomists Klāvs Zutis, ar savu redzējumu par teritoriālās reformas iespējām un izaicinājumiem uzņēmējdarbībai pasākuma dalībniekiem stāstīs ekonomģeogrāfs Jānis Turlajs. Biznesa un eksporta inovāciju vadītāja Līga Brasliņa prezentācijas laikā aplūkos tēmas par eksporta noteikšanas kritērijiem, kā atvērt eksporta tirgu un veiksmīgi vairot pārdošanu, savukārt LEAN eksperts un biznesa efektivitātes asociācijas valdes loceklis Ruslans Sosinovičs, izmantojot plašās zināšanas un praktisko pieredzi, dalībniekiem ieskicēs ceļu uz efektīvām pārmaiņām.

Pasākuma noslēgumā dalībniekiem būs iespēja iepazīties ar Siguldā radītiem un ārpus novada popularitāti ieguvušiem uzņēmumiem “Stirna&Avocado” un “Bērnu centrs “Kā mājās””, vēsta pašvaldībā.

Pasākuma programma aplūkojama šeit. Pieteikties forumam iespējams šeit līdz 4. novembrim. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.