Menu
 

"Hesburger" investējis 1,2 miljonus eiro jauna restorāna izveidē Olainē

  • Autors:  LETA
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Ātrās ēdināšanas restorānu uzņēmums "Hesburger" investējis 1,2 miljonus eiro jauna restorāna izveidē Olainē, informēja "Hesburger" attīstības direktore Ieva Salmela.

Viņa norādīja, ka līdz ar šī restorāna atklāšanu, Latvijā kopumā ir 50 "Hesburger" restorāni. 

Līdzās "Hesburger" savu darbību sāks arī divi uzņēmuma ilggadējie sadarbības partneri - degvielas uzpildes stacija "Neste" un mazumtirdzniecības uzņēmums "Narvesen".

Skaidrojot, kāpēc par restorāna atvēršanas vietu izvēlēta Olaine, Salmela atzina, ka kopā ar "Neste" izvērtējuši iespēju pilsētā stiprināt uzņēmumu pozīcijas, kā arī tās iedzīvotāji ilgstoši izrādījuši interesi. Viņa arī atklāja, ka patlaban uzņēmums neplāno atvērt vēl kādu restorānu tuvākajā apkaimē. 

Salmela norādīja, ka līdz ar "Hesburger" atklāšanu kopumā tiks izveidotas līdz 20 jaunām darbavietām pilsētas iedzīvotājiem.

Kopējā telpu platība sasniedz 325 kvadrātmetrus, no kuriem lielāko platību veido "Hesburger" restorāns un mazumtirdzniecības veikals "Narvesen". Restorānā ir pieejama arī auto kase jeb "drive-in", kā arī decembra pirmajā pusē tiks ierīkots iekštelpu bērnu rotaļu laukums.

LETA jau ziņoja, ka "Hesburger" pārdošanas apmērs Baltijas valstīs pagājušajā gadā veidoja 80,07 miljonus eiro, kas ir par 18% vairāk nekā 2017.gadā. Tostarp Latvijā "Hesburger" ieņēmumi bija 26,1 miljons eiro, kas ir par 16% vairāk, Lietuvā pārdošanas apmēri pieauga par 24% un bija 29,01 miljons eiro, bet Igaunijā pārdošanas apmērs palielinājās par 13% un sasniedza 24,95 miljonus eiro.

Ar zīmolu "Hesburger" darbojas 476 struktūrvienības deviņās valstīs.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.