Menu
 

"Arco Real Estate": Novērota tendence iegādāties īpašumus Pierīgā

  • Autors:  LETA
Ilustrācija - pixabay.com Ilustrācija - pixabay.com

Pēdējo mēnešu laikā pierādījies, ka ļoti daudzi var strādāt attālināti no mājām un ir novērota tendence iegādāties īpašumus Pierīgā, intervijā aģentūrai LETA sacīja nekustamo īpašumu uzņēmuma "Arco Real Estate" valdes priekšsēdētājs Aigars Šmits.

"Šāda tendence ir novērota, interese par īpašumiem Pierīgā un ārpus Rīgas pieaug. Turklāt šai tendencei nāk klāt pieprasījums pēc vienas vai divām atsevišķām telpām darba kabinetiem. Cilvēki ir sapratuši, ka var ļoti labi strādāt no mājām, taču tam ir nepieciešamas atsevišķas darba telpas. Esmu dzirdējis no daudziem klientiem, ka darba kabinetu nepieciešamība mājokļos šādos apstākļos ir ļoti būtiska," skaidroja Šmits.

Tāpat nekustamo īpašumu aģenti redz, ka klientiem, izvēloties vietu īpašuma iegādei, ir ļoti svarīgs interneta ātrums un jauda, norādīja Šmits.

"Šāda tendence, prognozēju, ka turpināsies arī nākotnē. Kad tikko sākās ārkārtējais stāvoklis un nepieciešamība pēc pašizolācijas, ļoti daudzi klienti zvanīja un interesējās, vai kāds negrib lauku īpašumu uz pusgadu izīrēt. Galvenais, lai ir ātrs internets, jo tad ar strādāšanu mājās vairumam cilvēku nav problēmu," piebilda Šmits.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.