Menu
 

Olainē plāno izveidot kopstrādes telpas

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Lauku atbalsta dienests ir apstiprinājis nodibinājuma “Olaines novada uzņēmējdarbības atbalsta centrs” iesniegto projekta iesniegumu “Kopstrādes telpu izveide Olainē”. Projekta ietvaros plānots pielāgot esošās, pašvaldībai piederošās ēkas Veselības ielā 7 telpas, izveidojot modernas un inovatīvas atvērtā tipa darba telpas, kurās varēs darboties individuāli un grupās.

Kopstrādes telpās tiks ierīkota konferenču zāle ar modificējamām sienām, lai pielāgotu dalībnieku vajadzībām, informē Olaines novada pašvaldībā. Tiks izveidotas vairākas darba vietas, kur interesenti varēs nākt un strādāt, sanāksmju telpa, “klusā telpa” telefonsarunām vai privātām sarunām, kā arī relaksācijas vieta ar terasi, bērnu stūrītis un virtuve. Kopstrādes telpas būs pakalpojums ar iespēju iznomāt telpu vai vietu, lai īstenotu savus mērķus.

Kopstrādes telpas pakalpojumus varēs izmantot ikviens interesents – jaunieši, topošie un esošie uzņēmēji, nevalstiskās organizācijas un citi interesenti, lai tiktos un strādātu, attīstītu un īstenotu savu darbību. Telpas atradīsies Olaines Mežaparka teritorijā, kas ir lieliska vieta tās novietojuma un vides dēļ – novada un pilsētas centrs, zaļa vide, ļoti ērta piekļūšana, norāda pašvaldībā. 

Projekta attiecināmās izmaksas ir 50 000,00 eiro, tajā skaitā publiskais finansējums – 35 000,00 eiro. Projekta ietvaros kopstrādes telpu izveide paredzēta līdz 2021.gada 31.maijam. Līdz ar to Olaines novada domes 2020.gada 30.jūnija sēdē tika pieņemts lēmums par telpu Veselības ielā 7, Olainē, 2.stāvā, iznomāšanu nodibinājumam “Olaines novada uzņēmējdarbības atbalsta centrs” uz 10 gadiem kopstrādes telpu izveidei.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.