Menu
 

"Kalve Coffee" paplašina darbību ar jaunu kafijas grauzdētavu Jaunmārupē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – www.facebook.com/kalvecoffee Foto – www.facebook.com/kalvecoffee

SIA "Kalve Coffee", ieguldot aptuveni 200 000 eiro, pārcēlusi tās kafijas grauzdētavu no VEF kvartāla uz Jaunmārupi Mazcenu alejā 43b. Grauzdētava un noliktava kopumā 700 m2 platībā nodrošinās septiņas darbavietas, izmantojot automatizētu iekārtu atbalstu. Jaunās grauzdētavas mājvieta nodrošina plašākas telpas, atvieglo loģistiku un līdz ar to stimulēs zīmola "Kalve" tālāko attīstību, informē uzņēmuma pārstāvis Artis Ozoliņš.

Kā skaidro SIA "Kalve Coffee" līdzdibinātājs Gatis Zēmanis: "Grauzdētavas pārcelšana ir stāsts par augstvērtīgas speciality kafijas padarīšanu pieejamāku ikvienam. Tā ir mūsu misija, un mēs ejam uz to ar ambicioza mērķa sasniegšanu - ja iepriekš vienā maiņā spējām uzgrauzdēt 5 tonnas kafiju, tad šobrīd šo esam divpadsmitkārtojuši, grauzdējot 60 tonnas vienā maiņā."

"Lai gan mūsu pirmā grauzdētava Ūnijas ielā vienmēr paliks siltās atmiņās, tomēr, augot pieprasījumam pēc "Kalves" grauzdētās kafijas, nācās meklēt plašākas telpas. Jaunmārupē atradām vietu, kas gan atbilda mūsu komercdarbības kodam un vajadzībām, gan apmierināja finansiāli. Turklāt meža klātbūtne un labi kaimiņi ir lielisks bonuss! Kas ir ne mazāk būtiski, jaunās telpas palīdzēs mums sertificēt vairākus biznesa procesus. Piemēram, pat fakts, ka telpas nav caurstaigājamas, ļauj mums iegūt starptautisku biznesa procesu sertifikāciju," atklāj SIA "Kalve Coffee" līdzdibinātājs Raimonds Selga.

SIA "Kalve Coffee" ir Latvijas uzņēmums, kura īpašumā ir kafijas grauzdētava Jaunmārupē un divi veikali-kafejnīcas Stabu ielā 38 un Baznīcas ielā 13, Rīgā. "Kalve Coffee" ir sudraba godalgas īpašnieki "Roast Masters 2019" sacensībās, "Alliance for Coffee Excellence" un daļa uzņēmuma komandas ir "Specialty Coffee Association" biedri, kā arī iepērk zaļo kafiju pēc tiešās tirdzniecības (direct trade) principiem, atzīmē A.Ozoliņš.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.