Menu
 

"CityBee" sāk auto nomas pakalpojumus arī Siguldā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - facebook.com/CityBeeLatvia Foto - facebook.com/CityBeeLatvia

Koplietošanas automašīnu uzņēmums "CityBee" no piektdienas paplašina teritoriālo pārklājumu Latvijā un uzsāk koplietošanas auto nomas pakalpojuma sniegšanu Siguldā. Šī ir ceturtā pilsēta pēc Rīgas, Jūrmalas un Liepājas, kur tiek sniegts pilna servisa pakalpojums – ne tikai iespēja atstāt nomas auto, bet arī izvēlēties auto nomu uz vietas.

Sigulda izvēlēta, balstoties uz "CityBee" lietotāju līdzšinējiem braukšanas paradumiem un galamērķiem. No vienas puses jaunas zonas atvēršana veicinās tūristu pieplūdumu, bet no otras puses padarīs ērtāku iedzīvotāju ikdienu, skaidro uzņēmumā. Pasaulē pierādīts, ka viena koplietošanas automašīna aizstāj līdz pat 12 privātām automašīnām pilsētā. Līdz ar to ieguvēja būs arī pilsēta, veicinot videi draudzīgākus iedzīvotāju paradumus.

"Mums ir izveidojusies laba sadarbība ar pirmajām pašvaldībām ārpus galvaspilsētas – Liepāju un Jūrmalu, kur esam izveidojuši “CityBee” pakalpojuma zonas. Tāpēc esam nolēmuši turpināt attīstīt jaunas zonas visā Latvijā, un Sigulda ir pirmā pilsēta šajā attīstības posmā," uzņēmuma paziņojumā citēts "CityBee Latvija" vadītājs Kristofs Hegedīšs.

"CityBee" vasarā dubultoja autoparku, paplašinot to par 400 jauniem transportlīdzekļiem. Uzņēmums šobrīd nodrošina labāko koplietošanas pakalpojuma pārklājumu Latvijā, piedāvājot nu jau vairāk nekā 800 dažādu marku automašīnu. "CityBee" nomā ir "Toyota Corolla", "Fiat Ducato" un šogad papildināts ar "Volkswagen Golf", "Volkswagen T-Roc", "Volkswagen T-Cross", "Nissan Qashqai", "Peugeot 208" un "Volkswagen Crafter". Jaunnedēļ nomas pakalpojumam pievienojas auto klasika – “Ņivas” markas automašīna, kuras dizains ir veidots Siguldas tematikā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.