Menu
 

FOTO: No slieku proteīna līdz itāļu gardumiem Apriņķis.lv

  • Autors:  Una Griškeviča
FOTO: No slieku proteīna līdz itāļu gardumiem Una Griškeviča

Līdz 8. septembrim Ķīpsalas izstāžu hallē norisinās gadskārtējā izstāde "Riga Food", kur ir iespēja apskatīt un nogaršot daudz interesantu produktu gan no Latvijas, gan vairāk nekā 30 citām pasaules valstīm.

Izstādē var apmeklēt 12 valstu nacionālos kopstendus, tāpat pēc ilgāka pārtraukuma ar ekspozīcijām šeit atgriezušies Portugāles, Taizemes, Spānijas u.c. valstu uzņēmumi.

Latvijas halle, kurā novadi apvienojušies kopstendos, apmeklētājiem tiek piedāvāts nogaršot un iegādāties piena, gaļas, maizes un dārzeņu produktus, te pieejami arī vietējā ražojuma vīni un alus. Kopumā savu produkciju izstādē prezentē vairāk nekā 130 mājražotāju. Var iepazīties arī ar dažādiem jauniem produktiem un inovācijām, tostarp slieku proteīnu, kas jau izsaucis lielu izstādes apmeklētāju interesi.

Tāpat šeit ir iespēja iepazīties ar citiem jaunajiem produktiem, piemēram, grūbu asinsdesu ar piparmētrām, sēklu maizes grauzdiņiem ar tomātiem, apiņotu sidru no Ziemeļvidzemes u.c., savukārt otrā hallē var pagaršot vīnus un citus gardumus, kas atceļojuši gan no Gruzijas, gan Sicīlijas un, protams, arī citām valstīm. Kā ierasts, izstādes laikā norisināsies pavāru un pavārzeļļu konkurss, reklamējot Latvijas produktus.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.