Menu
 

"Maiznīca Flora" apgrozījums pērn samazinājies par 10,4%

  • Autors:  LETA
Foto - facebook.com/MaiznicaFlora Foto - facebook.com/MaiznicaFlora

SIA "Maiznīca Flora" pagājušajā gadā strādāja ar 3,223 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 10,4% mazāk nekā gadu iepriekš, bet uzņēmuma peļņa samazinājās par 18,9% un bija 306 797 eiro, liecina informācija "Firmas.lv".

"Maiznīcas Flora" gada pārskata vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmuma izaugsmi kavēja Covid-19 pandēmija un ar tās izplatību ieviestie ierobežojumi, kā arī enerģijas resursu cenu kāpums.

Vienlaikus uzņēmums ekonomiski sarežģītajā laikā piesardzīgi plānojis ieguldījumus, kā arī uzkrājis naudas līdzekļus.

Uzņēmuma vadība norāda, ka "Maiznīcas Flora" turpmākā attīstība ir atkarīga no gāzes un elektroenerģijas cenām, kā arī sabiedrības pirktspējas, kuru negatīvi ietekmē arvien pieaugošā inflācija.

Vadības ziņojumā teikts, ka uzņēmumā tiek apzinātas iespējas, kā padarīt ražošanas procesu efektīvāku, tostarp samazinot energoresursu patēriņu - tiek strādāts pie alternatīvu un videi draudzīgu energoresursu izmantošanas izpētes, piemēram, saules paneļu uzstādīšanas.

"Maiznīca Flora" 2022.gadā plāno turpināt attīstīt produkcijas piedāvājumu konditorejas un maizes izstrādājumu segmentā gan uzlabojot esošos produktus, gan radot jaunus. Tāpat tiks veltīta uzmanība produkcijas iepakojumu uzlabošanai, padarot to videi draudzīgāku.

Vienlaikus tiks turpināts darbs, lai stiprinātu uzņēmuma pozīcijas gan Latvijas tirgū, gan arī ārvalstīs.

"Maiznīca Flora" 2020.gadā strādāja ar 3,596 miljonu eiro apgrozījumu, kas ir par 3,9% mazāk nekā 2019.gadā, vienlaikus uzņēmuma peļņa samazinājās par 2,1% un bija 378 388 eiro.

Uzņēmums "Maiznīca Flora" reģistrēts 1995.gadā, un tā pamatkapitāls ir 88 892 eiro. "Maiznīca Flora" vienīgais īpašnieks ir Zigmārs Zilgalvis.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.