Menu
 

Nākamnedēļ Berģos atklās veikalu "Sky"

  • Autors:  LETA
Foto - sky.lv Foto - sky.lv

9.septembrī, Berģos atklās lielveikalu "Sky", liecina vietnē "sky.lv" publiskotā informācija. Veikala atklāšana plānota plkst.8.

Jaunajā "Sky" veikalā atradīsies "BIO kungs", kurā būs iespējams iegādāties bioloģiskos produktus un preces no "Sky", restorāns "Kest", kurā saimniekos pavārs Māris Jansons, kafejnīca "Cup&Cino", veikals "Lauku Ferma", kā arī "Euroaptieka".

Informācija Zemesgrāmatā liecina, ka veikals "Sky" atrodas uz Garkalnes novada domei piederoša zemesgabala 1,27 hektāru platībā.

Pašvaldība plānoja pārdot īpašumu SIA "Skai Property", tomēr Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrija (VARAM) pieprasīja apturēt lielveikala "Sky" būvniecībai paredzētā pašvaldības zemes gabala pārdošanu Garkalnes novadā.

Tāpat iepriekš ziņots, ka kopējās veikala būvniecības izmaksas bija plānotas vairāk nekā četru miljonu eiro apmērā.

2020.gadā "Sky" veikalu pārvaldītājs SIA "Skai Baltija" strādāja ar 26,91 miljona eiro apgrozījumu un 434 713 eiro peļņu, liecina informācija "Firmas.lv". Kompānija reģistrēta 1998.gada jūlijā, un tās pamatkapitāls ir 300 000 eiro. Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Aivars Rubenis.

 
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.