Menu
 

"Olainfarm" noslēdzis jaunus sadarbības līgumus par ražošanas paplašināšanu

  • Autors:  Apriņķis.lv
"Olainfarm" noslēdzis jaunus sadarbības līgumus par ražošanas paplašināšanu Publicitātes foto

Pagājušajā nedēļā AS “Olainfarm” ar savu stendu piedalījās pasaulē vadošajā farmācijas nozares izstādē “CPhI Worldwide 2018” Madridē, kur prezentēja uzņēmuma ķīmijas un gatavo produktu portfeli, kā arī plašo pakalpojumu klāstu. Izstādes laikā tika noslēgti vairāki jauni sadarbības līgumi par ražošanas paplašināšanu ar partneriem Japānā, Ukrainā, Krievijā un Itālijā, kas nostiprinās esošo sadarbību un palielinās pasūtījumu apjomus, informē AS “Olainfarm“ sabiedrisko attiecību vadītāja Dana Hasana.

“Olainfarm” valdes priekšsēdētājs Oļegs Grigorjevs atzīmē, ka uzņēmums piedalās šajā globālajā pasaules farmācijas forumā jau kopš 1997. gada, tātad jau divdesmit vienu gadu, un uzskata, ka šis formāts nes atdevi biznesam un atpazīstamību kompānijai starptautiskā līmenī.

“Izstāde vēlreiz apliecināja, ka mūsu produktu portfelis  ir pievilcīgs ar to, ka esam vairāku oriģinālproduktu ražotāji, par kuriem šobrīd pasaulē ir liela interese – gan Austrumos, gan Rietumu tirgos. Vienlaikus pasaulē aug prasības pēc vides un kvalitātes nodrošinājuma, un “Olainfarm” izpilda šos kritērijus, kas veicina interesi par mūsu gatavajām zāļu formām un aktīvajām vielām, un ceļ konkurētspēju,” uzsver O. Grigorjevs.

Kā jau ziņots, uzņēmuma stendā Madridē tika pārstāvēts arī Latvijas zaļās farmācijas uzņēmums “Silvanols”. Koncerna meitasuzņēmuma “Silvanols” valdes priekšsēdētāja Liene Puriņa atzīst, ka starptautiskā farmācijas izstāde “CPhI Worldwide 2018” bija lieliska iespēja pārrunāt līdzšinējo sadarbību un portfeļa attīstību ar jau esošiem partneriem, kā arī iepazīstināt ar saviem produktiem ļoti plašu profesionālo auditoriju no visas pasaules.

“CPhI Worldwide” ir pasaulē vadošais kontaktu veidošanas pasākums farmācijas nozarē, kas notiek jau 28. gadu. Šogad tā vienkopus pulcēja vairāk nekā 45 000 apmeklētāju no vairāk nekā 150 valstīm un vairāk nekā 2500 izstādes dalībnieku – no gatavo zāļu un aktīvo farmaceitisko vielu ražotājiem līdz iepakojumu un iekārtu piegādātājiem, vēsta D. Hasana.

AS “Olainfarm“ ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Baltijas valstīs ar 45 gadu pieredzi medikamentu un ķīmiski farmaceitisko produktu ražošanā. Uzņēmuma produkcija tiek eksportēta uz vairāk nekā 60 pasaules valstīm, tostarp Baltijas valstīm, Krieviju, citām NVS valstīm, Eiropu, Ziemeļameriku, Āzijas valstīm un Austrāliju.

Iepriekš:
"Silvanols": Farmācijas speciālisti no visas pasaules augsti novērtē "Silvanola" produktus elpceļu veselībai

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.