Menu
 

"Eco Baltia grupa" plāno investēt gandrīz astoņus miljonus eiro "Nordic Plast" un "PET Baltija"

  • Autors:  LETA
"Eco Baltia grupa" plāno investēt gandrīz astoņus miljonus eiro "Nordic Plast" un "PET Baltija" Foto: pixabay.com

Nākamgad vides apsaimniekošanas uzņēmums "Eco Baltia grupa" plāno investēt gandrīz astoņus miljonus eiro grupas otrreizējās izejvielas uzņēmumu "Nordic Plast" un "PET Baltija" attīstībā, aģentūrai LETA pastāstīja "Eco Baltia grupas" valdes priekšsēdētājs Māris Simanovičs.

Viņš sacīja, ka aptuveni trīs miljonu eiro investīcijas ieguldīs "Nordic Plast" ražotnes modernizācijā, lai uzņēmums varētu kāpināt savus ražošanas apjomus, produktivitāti, celt produktu kvalitāti un konkurētspēju. Savukārt "PET Baltija" turpinās savu ekspansiju esošajos un jaunos tirgos. Tostarp PET granulu ražošanas jaudu palielināšanai nākamgad "Eco Baltia grupa" plāno investēt 4,8 miljonus eiro.

Tāpat Simanovičs atzīmēja, ka "Eco Baltia grupa" turpinās darbu pie jauniem investīciju projektiem, lai nodrošinātu otrreizējo izejvielu pārstrādi. SIA "Eco Baltia vide" īstenos riepu otrreizējās pārstrādes projektu, lai no nolietotajām autoriepām Latvijā tiktu ražotas kvalitatīvas otrreizējas izejvielas. Tiks turpināts darbs pie stikla pārstrādes kompleksa attīstības, organizējot būvniecības un iekārtu iegādes iepirkumus.

"Eco Baltia grupas" uzņēmumi nodrošina pilnu atkritumu apsaimniekošanas ciklu – sākot no atkritumu savākšanas un šķirošanas un noslēdzot ar pārstrādi un otrreizējo izejvielu eksportu. "Eco Baltia grupā" ietilpst vides apsaimniekošanas uzņēmumi "Eco Baltia vide", "Eko Kurzeme", "Jumis", pārstrādes rūpnīcas "PET Baltija", "Eko PET", "Nordic Plast", ražotāju atbildības sistēmas operators "Latvijas Zaļais punkts", kā arī otrreizējo izejvielu tirdzniecības un apstrādes uzņēmums "Eko reverss".

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.