Menu
 

Aicina iesaistīties Uzņēmēju pieredzes dienās

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

No 20. līdz 24. maijam jau otro reizi Latvijā notiks Uzņēmēju pieredzes dienas. To mērķis ir pulcēt kopā uzņēmējus no visas Latvijas, lai savstarpēji dalītos pieredzē un uzkrātajās zināšanās. Ikviens uzņēmums neatkarīgi no tā lieluma vai darbības ilguma aicināts reģistrēt un pieteikt savu dalību šajā iniciatīvā. Uzņēmēju pieredzes dienu digitālo pieteikšanās platformu nodrošina "Swedbank" sadarbībā ar iniciatīvas partneriem — Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameru (LTRK) un valsts attīstības finanšu institūciju "Altum".

Iniciatīvas ideja ir līdzīga projektam "Ēnu diena". Taču šajā gadījumā uzņēmumus apmeklē nevis skolēni, bet uzņēmēji. Uzņēmumi, kas vēlas būt pieredzes devēji, var paspēt reģistrēt savu dalību līdz 26. aprīlim, savukārt uzņēmumiem pieredzes ņēmējiem pieteikšanās būs atvērta no 29. aprīļa līdz 14. maijam, informē Swedbank mediju attiecību vadītājs Jānis Krops.

"Esam gandarīti organizēt Uzņēmēju pieredzes dienas jau otro reizi. Uzņēmēju pozitīvās atsauksmes par pirmajām Uzņēmēju pieredzes dienām mūs mudināja šo iniciatīvu turpināt. Šogad esam palielinājuši iniciatīvas jaudu un ņēmuši pulkā partnerus. Mēs ticam, ka šīs iniciatīvas laikā uzņēmumi, satiekoties klātienē un savstarpēji daloties pieredzē, spēs rast atbildes uz sev būtiskiem jautājumiem un gūt noderīgus padomus savam biznesam. Ikviena pieredze ir bagātība, it īpaši uzņēmējdarbībā," norāda "Swedbank" uzņēmumu pārvaldes vadītāja Ieva Vīgante.

"Aicinu ikvienu uzņēmēju aktīvi iesaistīties un, pirmkārt, lepoties ar pašu paveikto, otrkārt, nekautrēties un doties pie citiem, lai iepazītu viņu ikdienu un pieredzi, jo tieši šāda veida tīklošanās var nest gan sadarbības iespējas, gan idejas savu produktu un pakalpojumu attīstībai. Mums apkārt ir daudz uzņēmīgu cilvēku, kuriem ir ko stāstīt un piedāvāt, bet varbūt arī pašiem vajag “mest kautrību pie malas”, lai ar savu ikdienu iepazīstinātu citus uzņēmējus. Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera labprāt iesaistās Uzņēmēju pieredzes dienu organizēšanā, aicinot jebkuru uzņēmumu un arī savus biedrus pieteikties šai aizraujošajai iniciatīvai, jo tikai kopā mēs sasniegsim ekonomikas izaugsmi un labklājīgu nākotni!" teic LTRK valdes priekšsēdētājs Jānis Endziņš.

Pērn, no 2018. gada 16. līdz 21. aprīlim, pirmo reizi Latvijā notika "Swedbank" rīkotās Uzņēmēju pieredzes dienas, kurās piedalījās vairāk nekā 70 dažādu nozaru uzņēmumu visā Latvijā, vēsta J. Krops.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.