Menu
 

Piektdiena, 17 Augusts 2018

Ar koncertu Liepājā sākas 21. Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls

Sestdien, 18. augustā, ar Džuzepes Verdi "Rekviēma" atskaņojumu Liepājas koncertzālē "Lielais dzintars" sāksies 21.Starptautiskais garīgās mūzikas festivāls. Kā vēsta festivāla rīkotāji, šis skaņdarbs festivāla laikā izskanēs divreiz – to būs iespējams noklausīties arī 23. augustā Rīgas Sv. Pētera baznīcā. "Rekviēma" atskaņojumā piedalīsies Valsts akadēmiskais koris "Latvija", Liepājas Simfoniskais orķestri un diriģents Gintaru Rinkēvičs (Lietuva).

Lasīt vairāk...

Komentārs. Par ceļiem un godaprātu

Jau atkal pievērst uzmanību Latvijas ceļiem mani pamudināja divas nesen piedzīvotas epizodes. Pirmā no tām bija iespēja pašai izbaudīt bēdīgi slaveno ceļu P4 Rīga–Ērgļi, pa kuru diendienā brauc Ropažu novada iedzīvotāji, otrā – brauciens uz lidostu "Rīga" agrā rīta stundā.

Lasīt vairāk...

Tūristu skaits Jūrmalā pirmajā pusgadā pieaudzis par 21%

Saskaņā ar jaunākajiem Centrālās statistikas pārvaldes (CSP) datiem, par 21% pieaudzis tūristu skaits Jūrmalā šā gada pirmajos sešos mēnešos, salīdzinot ar to pašu periodu pērn. Jūrmala no visām Latvijas pilsētām joprojām bijusi otrs iecienītākais galamērķis ārvalstu tūristu un Latvijas tūristu vidū uzreiz aiz galvaspilsētas.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.