Menu
 

Mārupes kultūras nams aicina klausītājus uz "Randiņkoncertiem" (precizēta)

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

No jūnija Mārupes kultūras nams saviem skatītājiem piedāvās īpaši sagatavotus koncertu ciklus, un teju visas vasaras garumā ceturtdienās būs iespēja tikties tematiskā muzikālā pasākumā, informēja Mārupes novada domē.

Pirmais būs “Randiņkoncertu” cikls, kura ietvaros četrus vakarus klātesošie maģiskā gaisotnē varēs baudīt Latvijā labi zināmu un iemīļotu mākslinieku pāru muzikālas performances. Vakaru bagātinās sirsnīgas sarunas par dzīvi, mīlestību, radošo darbību un, protams, mūziku.

​11.jūnijā plkst. 19.00 Mārupes kultūras namā skatītāji kopā ar burvīgo Rēziju Kalniņu un meistarīgo ģitāristu Kasparu Zemīti varēs izbaudīt emocionāli muzikālu un lirisku vakaru.

18.jūnijā vakara viesi būs mūziķu pāris Rūta Dūduma – Ķirse un Jānis Ķirsis, lai vakars tiktu izdziedāts ar džeza un skaistajām latviešu balādēm, izbaudot mīlestības vārdus caur mūziku.

2.jūlijā kultūras namā viesosies ģitāras virtuozs Mācis Auziņš ar laikmetīgās dejas princesi Lieni Gravu.

9.jūlijā “Randiņkoncertu” ciklu noslēgs pianists Vestards Šimkus un operdziedātāja, soprāns Elīna Šimkus. Pāris piedāvās baudīt klasisku un mīlestības pilnu melodiju klavierkoncertu ar burvīgo Elīnas balsi (šis koncerts sākotnēji bija plānots 4.jūnijā).

Pieteikšanās un biļešu (10 eiro) rezervācija pa tālruni 67149864. Ņemot vērā valstī pieņemtos pulcēšanās ierobežojumus, pasākuma dalībnieku skaits ir ierobežots. Līdz 9.jūnijam noteiktais pasākuma dalībnieku skaits ir 25 personas. Mainoties valstiski pieņemtajiem ierobežojumiem, pasākumā uzņemto personu skaits var tikt mainīts.

(rīkotāji precizējuši koncertu programmu un mākslinieku sastāvu)

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.