Menu
 

Iluzionisti Pecolli aicina uz burvju triku izrādēm pie Lilastes ezera

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes foto Publicitātes foto

Iluzionisti Dace un Enriko Pecolli sestdien, 18.jūlijā, plkst.14.00 un 17.00 un svētdien, 19.jūlijā, plkst.14.00 aicina uz trim burvju triku izrādēm “Brīnumi notiek”, kas norisināsies viesnīcas “Porto Resort” viesnīcas teritorijā pie Lilastes ezera (Medzābakos).

“Brīnumi notiek” ir aizraujoša izrāde visai ģimeni, kurā apvienoti jautri burvju triki un gigantiskie ziepju burbuļi, informē organizatori. Izrādes skatītājiem būs iespēja virtuāli apceļot Brīnumu zemes planētas un iepazīties ar tur dzīvojošajiem brīnumdariem, ar kuriem notiks burvestības – no piena tiks uzburts sniegputenis, kāds tētis no publikas tiks pārvērsts par mazuli, Mērija Popinsa lidināsies ar burvju lietussargu, kādam skatītājam būs iespēja pārvērsties par Hariju Poteru un apgūt burvestības, no R.Kiplinga “Džungļu grāmatas” planētas ieradīsies gudrā čūska, kas mācēs kāršu trikus, bet virs skatuves lidināsies priekšmeti un notiks citi brīnumi.

“Skatītāji tiks aktīvi iesaistīti izrādes darbībā, un programma ir veidota tā, lai tā būtu interesanta dažādiem vecumiem – gan bērniem, gan pieaugušajiem,” gaidāmo izrādi raksturo Dace Pecolli.

Izrādes  garums – viena stunda. Pēc izrādes skatītāji varēs iesaistīties atrakcijās – ziepju burbuļu pūšanā un šķīvīšu griešanā uz kociņiem, vēsta organizatori.

Izrādes “Brīnumu notiek” tiek veidotas, lai ar ienākumiem par biļetēm atbalstītu Pecolli iluzionisma teātra–muzeja “Mystero” veidošanu Rīgā. Teātra atklāšana tiek plānota 24.oktobrī. Topošo Iluzionisma teātri iespējams atbalstīt arī šeit. Biļetes uz izrādi var iegādāties šeit.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.