Menu
 

Siguldā aicina improvizētā ceļojumā uz poētisko Krieviju

  • Autors:  Apriņķis.lv
Publicitātes attēls Publicitātes attēls

Laikā, kad ierastā ceļošana vēl nezināmu laiku ir ierobežota, kultūras centrs “Siguldas devons” aicina doties improvizētā ceļojumā, sasniedzot dažādus kultūras galamērķus. 18.septembrī plkst.19.00 ceļojums vedīs uz poētisko Krieviju.

Tas būs unikāls ceļojums laikā un sajūtu telpā kopā ar Mihaila Čehova Rīgas Krievu teātra talantīgo aktieri un komponistu Maksimu Buseli, harizmātisko pianistu Romānu Vendiņu, Latvijas Kultūras akadēmijas Laikmetīgās dejas mākslas studenti Milenu Paviļču un aizrautīgo stāstnieku Valteru Krauzi, informē Siguldas novada pašvaldībā.

Ceļotājus apburs smeldzīgas romances, sveces un dzeja. Čehova kaislības un Tolstoja spalvas radītās likteņu drāmas atmodinās visnoslēptākās sajūtas. Anna Kareņina, Čaikovskis un Gulbju ezers, mūzika, deja, stāsti un vīns – neparastais piedzīvojums aizvedīs skatītājus tieši 19.gadsimta Krievijas sirdī. Izvēloties ceļot ar draugiem, ģimeni vai vienatnē, ikvienam apmeklētājam ir iespēja sajust sev piemērotāko ceļošanas veidu un pievienoties kopīgā ceļojumā, norāda pašvaldības pārstāvji.

Biļeti iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un kultūras centra “Siguldas devons” biļešu kasē vai rezervēt ar izpirkšanas termiņu, zvanot uz tālruni 66117114.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.