Menu
 

Latvijas mākslinieku "pop-up" tirdziņš "Multimāksla" viesosies Ikšķilē

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Sestdien, 22.maijā, no plkst. 12 līdz plkst. 16 Ikšķiles brīvdabas estrādē norisināsies mākslinieku darbu brīvdabas “pop-up” tirdziņš “Multimāksla”, kurā par īpašu cenu būs iespējams iegādāties mākslinieku radītās lietas, tādējādi atbalstot radošos cilvēkus. Vairāku mākslinieku radītās lietas būs pieejamas tikai un vienīgi šīs vasaras tirdziņos un ir unikālas, jo tās iepriekš nekur publiski nav bijušas pieejamas un apskatāmas.

Daudzām radošajām personībām – dziedātājiem, mūziķiem, aktieriem u.c. – ir aizraušanās, ar ko viņi nodarbojas paralēli savai pamatprofesijai: izgatavo visdažādākās lietas, glezno, ada, izšuj, rada mākslas darbus, pavārmākslas šedevrus u.c.

Mākslinieku “pop-up” tirdziņā varēs iegādāties operdziedātāja Sergeja Jēgera izcili garšīgos marinējumus; dziedātāja Igo īpaši izstrādātos porcelāna traukus, grafikas un citus dizaina priekšmetus; multimākslinieces Elitas Patmalnieces jaunās vasarīgās kleitas, pludmales lakatus, T-kreklus un sejas maskas; grupas “Jumprava” dalībnieka Aigara Krēslas vīnus; aktrises Agneses Zeltiņas gredzenus, auskarus un rokassprādzes; TV un radio ētera personības Baibas Sipenieces-Gavares veidotos izšuvumus un glezniņas; dzejnieka Guntara Rača dzejoļu grāmatas un kompaktdiskus; mūziķa un TV raidījumu vadītāja Roberto Meloni pavārgrāmatas, kur smelties idejas vasaras pikniku mielastiem, un vēl daudz ko citu.

Tirdziņš norisināsies, ievērojot visus valstī noteiktos aktuālos ierobežojumus un epidemioloģiskās prasības.

Sākot ar 10.maiju, mākslinieku darinājumus var iegādāties arī internetveikalā www.multimaksla.lv.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.