Menu
 

Foto: Ar diviem krāšņiem koncertiem Olga Rajecka atklāj jubilejas koncerttūri

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Renārs Koris Foto – Renārs Koris

Ar diviem pilnībā izpārdotiem koncertiem Lielvārdes Kultūras namā 2.aprīlī sākās dziedātājas Olgas Rajeckas jubilejas koncerttūre “Mana svētku diena”. Uz skatuves līdz ar Olgu kāpa dziedātāji Aija Andrejeva un Uģis Roze, Lielvārdes Violetais koris, grupa “Eolika”, Tautas deju ansamblis “Madara”, instrumentālā grupa Jāņa Miltiņa vadībā u.c. mākslinieki.

Savukārt skatītāji pēc koncerta atzina, ka programma bijusi sastādīta ļoti pārdomāti, un viņi varējuši izdziedāties no visas sirds. Arī turpmāk, kā sola dziedātāja, koncertos gaidāms ļoti daudz pārsteigumu, katrs koncerts būs īpašs un sagādās ļoti labas emocijas. Starpbrīdī varēja apskatīt Olgas Rajeckas skatuves tērpu, fotogrāfiju un koncertu afišu izstādi, un tā būs apskatāma arī citviet Latvijā, kur notiks dziedātājas koncerti.

Koncerta rīkotāji tāpat atgādina, ka turpmāk, lai apmeklētu koncertus, nav nepieciešams uzrādīt C-19 sertifikātu, un arī sejas maskas publiskos pasākumos vairs nav jāvalkā.

Olgas Rajeckas nākamie koncerti notiks Valmierā, Rēzeknē, Rīgā, VEF Kultūras pilī, Ventspilī, Cēsīs, bet pēc tam – arī Dobelē, Jelgavā, Kandavā, Jūrmalā, Liepājā un Saulkrastos. 

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.