Menu
 

Ķīpsalā norisināsies starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2018"

  • Autors:  LETA
Ķīpsalā norisināsies starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2018" Foto: www.designisle.lv

Ķīpsalā no 5. līdz 7. oktobrim notiks starptautiskā dizaina izstāde "Design Isle 2018", aģentūru LETA informēja starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrībā "BT 1".

Izstādē varēs apskatīt Baltijas dizaina uzņēmumu, profesionāļu un studentu rūpnieciskā, modes, vides, interjera, foto un grafiskā dizaina darbus. Izstādē būs apskatāmas dizaina mēbeles, gaismas ķermeņi, apģērbi un aksesuāri, dzīvesstila produkti un citi dizaina produkti, kurus prezentēs Baltijas vadošie dizaineri un dizaina uzņēmumi.

Latvijas dizainu varēs novērtēt, aplūkojot konkursa "Latvijas Dizaineru savienības balva dizainā 2018" izcilākos darbus, kurus izvirzījusi profesionāla žūrija. Darbi būs iedalīti četrās kategorijās – interjera, vides, lietu un saziņas dizains. Tāpat Latvijas dizaina skolu un augstskolu audzēkņi izstādē prezentēs diplomdarbus un radošos projektus.

Izstādē "Design Isle" notiks arī Baltijas dizaina gadatirgus, kurā pašmāju un Baltijas dizaineri tirgos dizaina produktus – interjera priekšmetus, apģērbus, aksesuārus, dzīvesstila produktus un daudz ko citu.

Vienlaikus ar "Design Isle 2018" Ķīpsalā notiks arī starptautiskā mēbeļu, interjera un apgaismojuma izstāde "Baltic Furniture 2018", kurā uzņēmumi prezentēs jaunākās mēbeļu kolekcijas, aktuālās tendences interjera pasaulē un idejas, kā iekārtot mājokļa, biroja telpu un arī dārzu.

Izstāde "Design Isle 2018" 5. un 6. oktobrī būs apskatāma no plkst. 10.00 līdz 19.00, bet 7. oktobrī – no plkst. 10.00 līdz 17.00. "Design Isle" rīko starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrība "BT 1" sadarbībā ar Latvijas Dizaineru savienību.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.