Menu
 

Top Zigmara Liepiņa jubilejas teātra un kino mūzikas lielkoncerti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Jānis Deinats Foto - Jānis Deinats

Ar četriem komponista Zigmara Liepiņa teātra un kino mūzikas lielkoncertiem Jelgavā, Rēzeknē, Liepājā un Rīgā drīz tiks svinēta viņa 70 gadu jubileja.

Koncertos skanēs dziesmas no rokoperas “Lāčplēsis”, uzveduma “Kapteiņu stāsti”, muzikālās drāmas “Vadonis”, izrādēm “Iedomu spoguļi”, “Adata”, “Spartaks”, “Žanna d’Arka”, “Emīls un Berlīnes zēni”, “Momo”, “Punktiņa un Antons”, operas “Parīzes Dievmātes katedrāle”, animācijas filmām “Pasaciņa”, “Ness un Nesija”, kā arī kinofilmas “Vajadzīga soliste!” un TV daudzsēriju filmas “Sarkanais mežs”, informēja koncertu producents Juris Millers.  

Katrs no četriem Zigmara Liepiņa teātra un kino mūzikas koncertiem būs atšķirīgs, tajos piedalīsies Igo, Ieva Kerēvica, Aija Andrejeva, Ivo Grīsniņš Grīslis, Juris Vizbulis, Jānis Buķelis, Normunds Rutulis, Ralfs Eilands, Katrīna Gupalo, Ginta Krievkalne, Atis Ieviņš, Rīgas Doma kora skolas mūziklu nodaļas audzēkņi un citi solisti. Koncertos piedalīsies arī koris “Anima”, TDA “Dzintariņš”, bet koncertā, kas notiks tieši komponista dzimšanas dienā – 14. oktobrī “Arēna Rīga” būs arī vairāki īpašie viesi, tostarp – Dons, Gints Grāvelis, Jānis Skanis, grupa “Citi zēni”, u.c.

Zigmara Liepiņa 70 gadu jubilejas teātra un kino mūzikas koncerti notiks 7. oktobrī Jelgavā, 9. oktobrī Rēzeknē, 14. oktobrī Rīgā un 16. oktobrī Liepājā. Beidzamās biļetes uz tiem vēl ir nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Koncertu norises vietās arī būs iespējams iegādāties komponista Zigmara Liepiņa nupat izdoto grāmatu “Mūzaīka”.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.