Menu
 

Ādažos skanēs Kulakova un Akurateres jubilejas koncertprogramma

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ādažos skanēs Kulakova un Akurateres jubilejas koncertprogramma Foto: Matīss Markovskis

26. oktobrī ar savu jubilejas koncertprogrammu "Gandrīz tautas dziesma" Ādažu kultūras centrā viesosies komponists Juris Kulakovs un dziedātāja Ieva Akuratere. Kā uzsver abi jubilāri, viņu kopīgais jubilejas koncerts izskanēs kā kontrastu pilns muzikāls vēstījums, kurā triumfāli eksistenciāli skaņdarbi, mijoties ar trauslas akustiskās mūzikas izsmalcinātību, caur anarhistiskas ironijas simboliku pāries klasiskajos "Pērkona" rokmūzikas hitos.

Koncerta pirmajā daļā skanēs dziesmas "Mūžs", "Liepiņa, māsiņa", "Dzīves pulkstens", "Lampas un zvaigznes", "Vanags", "Kas kait Rīgas meitiņām", "Reiz zaļoja jaunība", "Mīlestībā viļņo krūts", "Baletomānija" un "Mana dienišķā dziesma", bet otrajā – grupas lielākie hiti "Labu vakar", "Sapumpurots zars", "Kāzas", "Pie baltas lapas", "Zaļā dziesma", "Actiņas", "Mēs pārtiekam viens no otra", "Slidotava", "Gandrīz tautasdziesma" un "Ballīte".

Pirms koncerta būs iespēja iegādāties grupas "Pērkons" jauno studijas albumu "7-os no rīta. "Pērkons" kopoto ierakstu 7. albums (1983–2018)", kurā iekļauti gan labi zināmi, jau par folkloru kļuvuši grupas hiti, kas tomēr nekad nav bijuši izdoti, bet skanējuši tikai koncertos, gan mazāk pazīstami skaņdarbi no TV raidījumiem un teātru izrādēm, gan pavisam jaunas Jura Kulakova dziesmas.

Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.