Menu
 

Jūrmalas teātris aicina uz aktiermeistarības kursiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - www.jurmala.lv Foto - www.jurmala.lv

Teātra sezonā, no šā gada septembra līdz nākamā gada maijam, Jūrmalas teātris organizēs aktieru meistarības kursus un aicina pieteikties interesentus vecumā no 25 līdz 45 gadiem, informē Jūrmalas valstspilsētas pašvaldībā.

Gaidīs teātri mīlošus un darboties gribošus interesentus, kas vēlas divas reizes nedēļā veltīt laiku savu dotību izkopšanai aktiermeistarības jomā. Veiksmīga rezultāta gadījumā pēc kursu pabeigšanas ir iespēja pievienoties Jūrmalas teātra aktieru trupai.

Kursos piedāvās aktieru darba elementu – uzmanības, saskarsmes, gribas un psihofizisko darbību u.c. – apguvi, etīžu veidošanu uz iepriekš izvēlētas dramaturģijas bāzes, būs iespēja izbaudīt iestudējuma mēģinājumu procesu, kā arī piedalīšanos ģenerālmēģinājumā un izrādē, vēsta valstspilsētas pašvaldībā.

Jau šobrīd visi interesenti tiek aicināti pieteikties, sūtot e-pasta vēstuli brīvā formā, norādot savu vārdu, uzvārdu un kontaktinformāciju, kursu vadītājam, Jūrmalas teātra mākslinieciskajam vadītājam, režisoram Imantam Jaunzemam uz e-pasta adresi Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt..

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.