Menu
 

"Ulbrokas pērlē" izskanēs deviņi grupas "bet bet" Ziemassvētku koncerti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Grupa “bet bet”, kas nesen ar panākumiem noslēgusi savas pastāvēšanas 30 gadu jubilejas koncertu sēriju, ir sagatavojusi jaunu un sirsnīgu Ziemassvētku koncertprogrammu, kuru no 15.decembra būs iespēja noklausīties un noskatīties Kultūras centrā “Ulbrokas Pērle”. Pavisam plānoti deviņi koncerti.

Koncertos skanēs ziemas sezonas hiti – “Nakts” (Jānis Lūsēns/Guntars Račs), “Zvani un sveces” (Raimonds Pauls/Guntars Račs), kā arī grupas dalībnieku sarakstītās dziesmas “Ziemassvētki”, “Burvīga nakts”, “Klausies” un “Vēl viens gads ir beidzies”. Protams, neaizpaliks pasaules Ziemassvētku klasiskie skaņdarbi no grupas 1998. gadā izdotā albuma “Burvīga nakts”. “Jaunās skaņās atdzims vairākas sen aizmirstas dziesmas. Koncertos būs arī kādi īpašie viesi, un tos papildinās vizuālas videoprojekcijas,” piebilst mūziķi.

Pirms un pēc koncerta arī būs iespēja iegādāties grupas 60 dziesmu nošu grāmatu, labāko dziesmu izlasi, jaunu grupas koncertalbumu ar jauno Ziemassvētku programmu. Savukārt pēc koncerta būs iespēja satikt koncerta dalībniekus un saņemt autogrāfus. Būs pieejamas arī populārākās Guntara Rača dzejoļu grāmatas, tostarp – populārā dzejoļu grāmatiņa “Reiz Ziemassvētkos”.

Grupa “bet bet” gandrīz nemainīgā sastāvā – Zigfrīds Muktupāvels (vijole, klavieres, ģitāra, balss), Guntars Račs (sitamie instrumenti, dzejoļi, balss), Uģis Tirzītis (ģitāra, balss) un Andris Alviķis (bass, balss) – uz skatuves darbojas jau 33 gadus. Izdoti jau vairāk nekā desmit studijas albumi un dziesmu izlases, iegūtas balvas un pagodinājumi, taču grupas dalībnieki joprojām par lielāko balvu uzskata savu klausītāju atbalstu, aplausus un smaidus.

Biļetes uz koncertiem varēs iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.