Menu
 

Kultūras centrā "Ulbrokas pērle" izskanēs aktiera Andra Bērziņa jubilejas koncertprogramma

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Par godu apaļajai 70 gadu jubilejai publikas iemīļotais aktieris Andris Bērziņš aicina uz koncertprogrammu “Nāc uz manām trepēm spēlēties”, kas 16.oktobrī plkst.19 būs skatāma Kultūras centrā “Ulbrokas pērle”, kā arī 18.oktobrī plkst.19 Jelgavas Kultūras namā.

Koncertā, kurā piedalīsies arī īpašie viesi – dziedošie aktieri Aija Dzērve, Mārcis Maņjakovs, Imants Strads, Edgars Pujāts, Jānis Paukštello, Gundars Grasbergs, informēja producents Rihards Vītols. Skanēs dziesmas gan no filmām, gan izrādēm, kurās jubilārs un viņa viesi savulaik piedalījušies, gan citi populāri skaņdarbi: “Svētvakars”, “Es šonakt sēdēšu uz jumta”, “Brauciet lēnām pār tiltu, draugi” (no izrādes “Džons Neilands”), “Upē naktī pīles kliedz”; “Un tūkstoškārt”, “Uz priekšu, Kurzeme, ar vēju” (no Ulda Marhileviča mūzikla “Tobāgo”); “Ganāmpulks”, Druē dziesmiņa no koncertfilmas “Skumjš stāsts par Keriju” u.c. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies instrumentālais ansamblis “AR maestro” Anatolija Livčas vadībā.

“Mana 70 gadu dzimšanas dienai veltītā koncerttūre “Nāc uz manām trepēm spēlēties” būs tāda retrospekcija no vecā, labā teātra, jo skanēs Raimonda Paula, Imanta Kalniņa, Zigmara Liepiņa, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhileviča un mana drauga Ulda Stabulnieka dziesmas. Koncertos piedalīsies arī dziedošie aktieri, kurus novērtēju kā sev līdzvērtīgus, cienu un mīlu un ar kuriem esmu ļoti veiksmīgi sastrādājies,” saka jubilārs.

Andris Bērziņš dzimis 1952.gada 26.jūlijā Līgatnē. Kopš 1974.gada ar pārtraukumiem darbojies Dailes teātrī, spēlējis lomas arī neatkarīgajā teātrī “Kabata”, Jaunajā Rīgas teātrī, Latvijas Nacionālajā teātrī u.c. Aktieris piedalījies arī kinofilmās un TV seriālos. Andris Bērziņš ir nodarbojies arī ar uzņēmējdarbību, bijis teātra kluba “Austrumu robeža” un neatkarīgā teātra “Kabata” līdzīpašnieks. Kopā ar Raimondu Paulu, Hariju Spanovski un Jāni Paukštello saņēmis “Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu 2012” nominācijā “Labākais šlāgermūzikas albums”; kopā ar Raimondu Paulu – Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons 2020” nominācijā “Šlāgera, kantrī vai rockabilly mūzikas albums”. 2010.gadā aktieris saņēmis Latvijas Aktieru asociācijas ikgadējo balvu “Āksta cepure”.

Biļetes uz koncertiem var iegādāties “Biļešu paradīzes” tīklā.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.