Menu
 

Foto: "Siguldas devonā" nosvinēta aktiera Ģirta Ķestera jubileja

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Ieva Romaško Foto – Ieva Romaško

14.februārī – aktiera Ģirta Ķestera 60.dzimšanas dienā – Kultūras centrā “Siguldas devons” ar jauniestudējuma “Vīrietis, kurš gaida” kupli apmeklēto pirmizrādi tika nosvinēta viņa dzimšanas diena. Uz izrādi pulcējās gan Ģirta talanta cienītāji, gan viņa ģimene – bērni un mazbērni, gan bijušie kolēģi no Dailes teātra Aldis Siliņš un Lauris Subatnieks, gan citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Pirmizrādi skatījās un Ģirtu sveica arī iestudējuma radošā komanda: izrādes autore Aiva Birbele, režisors Gundars Silakaktiņš, mūzikas autore Zane Dombrovska, video mākslinieki Jēkabs Vilkārsis un Toms Markovs, kostīmu māksliniece Jurate Silakaktiņa un horeogrāfe Inga Krasovska. Pēc izrādes pasākums turpinājās neformālā atmosfērā turpat ”Siguldas devona” telpās.

Pirmizrādē piedalījās Dailes teātra aktrise Lelde Dreimane, savukārt citās pilsētās viņa dublēsies ar savu kolēģi Ēriku Egliju-Grāveli.

Izrādes notiks arī Liepājā, Cēsīs, Jelgavā, Ulbrokā, Valmierā, Ķekavā, Bauskā, Kuldīgā, Ogrē, Slampē, Mazsalacā, Madonā, Krustpilī, VEF Kultūras pilī Rīgā, Gulbenē un Rēzeknē.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.