Menu
 

Foto: Ingus Ulmanis atklāj jubilejas tūri

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ieva Romaško Foto - Ieva Romaško

Ceturtdien pārpildītajā koncertzālē “Cēsis” savu 60 gadu jubilejas koncerttūri “Kā man laiku apvaldīt” atklāja populārais mūziķis Ingus Ulmanis. Koncertā, kuru klausītāji uzņēma ar stāvovācijām, viņš muzicēja kopā ar grupu “Lādezers”, un tajā skanēja dziesmas gan no “Lādezera”, gan citu muzikālo projektu repertuāra.

Jau piektdien koncerts izskanēs Ādažu Kultūras centrā, 24.februārī – Kultūras centrā “Ulbrokas pērle” un 15.martā – Kultūras centrā “Siguldas devons”.

“Šajos jubilejas koncertos gribu atgādināt par mūziku, kuru kopā ar Aigaru Voitišķi esam veidojuši  cauri gadiem un parādīt, ka tāda ir mūsu radītā mūzika. Mums apkārt ir fantastiski mūziķi, ar kuriem vēl joprojām ir ko teikt un ir par ko runāt,” teic jubilārs.

Mūziķim bija daudz sveicēju, tostarp kā īpašs un negaidīts pārsteigums – Cēsu Baltā kora apsveikums (savulaik Ingus kopā ar šo kori piedalījās populārajā TV šovā “Koru kari”). Tāpat pēc koncerta bija iespēja nofotografēties kopā ar mūziķiem un saņemt autogrāfus uz nesen klajā nākušā jaunākā CD un vinila plates “Es rakstu”, kurā iekļautas piecpadsmit dziesmas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.