Menu
 

Labdarības koncertā "Cīruļputenī" saziedoti 7411 eiro Siguldas novada bērnu ārstēšanai

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - Ginta Zīverte Foto - Ginta Zīverte

Siguldā sirsnīgā un emocijām bagātā labdarības koncertā “Cīruļputenī” saziedoti 7411 eiro, lai palīdzētu Siguldas novada bērniem, kuriem nepieciešama ārstēšana. Par saziedoto naudu būs iespēja palīdzēt Tomasam, Ivim, Pēterim, Kārlim, Justam, Edžum un Kristianam, nodrošinot medikamentus, nepieciešamās terapijas, palīglīdzekļus vai aparatūru un palīdzību ārkārtas gadījumos, pavēstīja rīkotāji.

Valters Krauze, viņa skatuves draugi un arī domubiedri jau ceturto reizi apvienojās īpašā labdarības koncertā, lai aicinātu sajust dalīšanās prieku un palīdzētu būt veseliem un laimīgiem Siguldas novada bērniem.

Dziedātāji Aija Vītoliņa, Agnese Rakovska, Paula Saija, Zigfrīds Muktupāvels, Daumants Kalniņš, Gatis Irbe un mūziķi Romāns Vendiņš, Mārcis Auziņš, Ainis Zavackis un Pēteris Liepiņš sirds gaišā koncertā mudināja cilvēkus labās domas vairot kā sniegpārslas cīruļputenī.

Katrs koncerta tapšanā iesaistītais mūziķis, fotogrāfs, video mākslinieks, radošā komanda un tehniskie speciālisti deva savu ieguldījumu nesavtīgi, nesaņemot atlīdzību, bet katra skatītāja iegādātā biļete bija atbalsts tiem, kam klājas grūtāk.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.