Menu
 

Siguldas novada bibliotēkās norisināsies sarunas ar rakstniekiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - sigulda.lv Foto - sigulda.lv

Valsts Kultūrkapitāla fonds atbalstījis Siguldas novada bibliotēkas projektu “Pasākumu cikls “Sarunas bibliotēkā ar rakstniekiem bērniem un jauniešiem”  Siguldas novadā”. Projektā iecerēts rosināt sarunas bērnu un jauniešu vidū par kultūras vērtībām un aktuālajām tēmām literatūrā, veicināt latviešu autoru oriģinālliteratūras lasīšanu, iepazīšanu un popularizēšanu, vēsta novada pašvaldībā.

No aprīļa līdz maijam Siguldas novada bibliotēkās norisināsies sešas tikšanās ar latviešu grāmatu autoriem. Pirmā tikšanās notiks 16. aprīlī plkst. 13.30 Siguldas novada bibliotēkā, kurā jaunieši tiksies ar rakstnieku, grāmatas “Zaļā Dzīle” autoru Tomu Deimondu Barvidi sarunās par fantāzijas literatūru un radošo brīvību.

17.aprīlī plkst. 10.00 Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolā sākumskolas vecuma bērni tiksies ar grāmatas “Lasis Stasis un Atlasijas okeāns” autori rakstnieci Dainu Tabūnu. Autore rosinās sarunas par dabu, cilvēka ietekmi uz to, par attiecībām ar savu ģimeni un draugiem, par sapņiem un drosmi.

19.aprīlī plkst. 13.00 Allažu bibliotēkā pusaudži tiksies ar rakstnieci Luīzi Pastori sarunās par pusaudžu tēmām un grāmatu “Šis ir mans seriāls”.

8.maijā plkst. 9.00 Inčukalna bibliotēkā un 14.maijā plkst. 10.00 Siguldas novada bibliotēkā pirmsskolas vecuma bērni tiksies ar rakstnieci grāmatas “Ucipuci domā ārpus kastes” autori Zani Zustu, lai sarunātos par to, kā paraudzīties uz lietām citādāk.

17.maijā plkst. 10.00 Mālpils bibliotēkā pusaudži tiksies ar rakstnieci Luīzi Pastori sarunās par pusaudžu tēmām un grāmatu “Šis ir mans seriāls”.

Pieslēdzieties, lai rakstītu komentārus
atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.