Menu
 

Siguldas Mākslu skola "Baltais flīģelis" aicina absolventus veidot izstādi

  • Autors:  Apriņķis.lv
Ilustrācija - sigulda.lv Ilustrācija - sigulda.lv

Mākslu skolai “Baltais flīģelis” šogad aprit 60 gadi, un par godu šai gadadienai Mākslu skolas absolventi ir aicināti līdz 22.martam pieteikt savus darbus izstādei, kas paredzēta no 7. līdz 21.jūnijam kultūras centra “Siguldas devons” izstāžu zālē.

Kā vēsta Siguldas novada pašvaldība, atzīmējot Mākslu skolas “Baltais flīģelis” 60 gadu jubileju, 7.jūnijā notiks svinības kultūras centrā “Siguldas devons”. Svinību laikā tiks atklāta Mākslas nodaļas absolventu izstāde un izskanēs koncerts, kurā kopā ar Mūzikas un Teātra nodaļas audzēkņiem uzstāsies skolas absolventi.

9.novembrī noritēs gadadienai veltīts salidojums, kas sāksies ar Mākslas nodaļas skolotāju un audzēkņu izstādes atklāšanu un noslēgsies ar koncertu, kurā kopā uzstāsies skolas kolektīvi – Siguldas jauniešu pūtēju orķestris “Sudrabskaņa”, Siguldas jauniešu kamerorķestris un Mākslu skolas “Baltais flīģelis” koris.

Skolas aizsākumi meklējami 1959.gadā, kad tika dibināta Mūzikas skola. Gadu gaitā ievērojami mainījies ne tikai mācību saturs, bet arī skolas ārējais veidols – 2001.gadā tika atklāta jaunā flīģeļa formas ēka. Apdzīvot jaunās Mūzikas skolas telpas sāka arī Siguldas Mākslu skola, kas dibināta pirms 25 gadiem – 1994.gadā. 2009.gadā skolu reorganizē un Mūzikas un Mākslas skolu apvieno. 2013.gadā skolas mākslas un mūzikas aktivitātēm pievienojās Teātra nodaļa.

Kontaktpersona papildu informācijai par izstādi ir direktora vietniece mākslas un teātra nodaļā Ieva Vanaga (e-pasta adrese Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt., tālruņa numurs 26891078).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.