Menu
 

Ķekavas Mūzikas skola jubilejas gadā aicina uz Orķestru svētkiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto: Ķekavas novada pašvaldība Foto: Ķekavas novada pašvaldība

Svinot Ķekavas Mūzikas skolas 30 gadu jubileju un Ķekavas novada jauniešu simfoniskā orķestra 15. gadadienu, 3. maijā plkst. 18.00 Ķekavas Sporta klubā klausītājus ar Latvijas un pasaules mūzikas ritmu bagātību priecēs Orķestru svētki, informē Ķekavas novada pašvaldībā.

Pirms 15 gadiem dibinātais Rīgas rajona jauniešu simfoniskais orķestris, kas nu jau deviņus gadus gan Latvijas, gan starptautiskā mērogā pazīstams kā Ķekavas novada jauniešu simfoniskais orķestris, diriģenta Pētera Plūmes vadībā kopā ar draugiem – Ķekavas Mūzikas skolas simfodžeza orķestri un diriģentu Eduardu Raubiško, Ķekavas Mūzikas skolas pūtēju orķestri un diriģentu Elmāru Vaivodu, Rīgas Skolēnu pils pūtēju orķestri diriģenta Jāņa Grahoļska vadībā un Kristapa Cīruļa Sporta deju klubu "Alaudo" – ielūdz uz īpašu svētku koncertu Ķekavā.

Piektdien, 3. maijā, Ķekavas vidusskolas sporta kompleksā klausītājiem būs iespēja baudīt Andalūzijas flamenko mūzikas ritmus un skaņdarbu fragmentus no dažādām Latvijas un pasaules kinofilmām, tostarp Raimonda Paula, Ērika Ķiģeļa, Marģera Zariņa, Friča Kreislera, Rūperta Gregsona-Viljamsa un citu komponistu meistardarbus. Orķestru svētki būs jau otrais muzikālais notikums Ķekavas Mūzikas skolas 30. jubilejas svinību ciklā, vēsta pašvaldībā.

Kā norāda koncerta organizatori, orķestra koncerts ieplānots Valsts svētku priekšvakarā, lai ne vien dalītos priekā par Ķekavas Mūzikas skolas 30 un simfoniskā orķestra 15 gadu jubileju, bet arī kopīgi svinētu Latvijas neatkarības atjaunošanu. Ieeja koncertā ir bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.