Menu
 

Piektdiena, 19 Novembris 2021

Amatnieci Baibu Pilāni darbam iedvesmo domubiedru rokdarbi

Kamēr nav iespējams tikties klātienē un darboties kopā, Rīgas Kultūras centra “Iļģuciems” Amatu nama tautas lietišķās mākslas studijas aicina uz videomeistarklasēm. Studijas piedāvās attālināti uzzināt, iemācīties un pašiem radīt ko jaunu. 27. novembrī notiks adīšanas meistarklase kopā ar lietišķās mākslas studijas “Irbi” vadītāju Baibu Pilāni. Visi interesenti tiks aicināti iemācīties adīt “čiekuriņa” rakstā, ko turpmāk paši varēs izmantot krāšņu cimdu adīšanā.

Lasīt vairāk...

VID: Piemērojot principu "Konsultē vispirms", deviņos mēnešos nodokļu maksātāji paši papildus deklarējuši nodokļus 1,6 miljonu eiro apmērā

Deviņos mēnešos nodokļu kontroles pasākumu laikā, turpinot informēt nodokļu maksātājus par konstatētajiem pārkāpumiem vai neatbilstībām principa "Konsultē vispirms" ietvaros, nodokļu maksātāji paši papildus deklarēja nodokļus 1,6 miljonu eiro apmērā, liecina informācija Valsts ieņēmumu dienesta (VID) mājaslapā.

Lasīt vairāk...

Svaigi spiestas sulas: piecas receptes veselībai un imunitātei

Rudens sezonā mums plašā klāstā pieejami visdažādākie augļi un dārzeņi, kas bagāti ar vitamīniem un minerālvielām. Iekļaujot uzturā sezonas produktus, vērts atcerēties arī par svaigi spiestām sulām – tās būs ne vien gards papildinājums ēdienkartei, bet arī palīdzēs stiprināt veselību, mazināt nogurumu un ievērojami uzlabot pašsajūtu. “Apotheka” farmaceite Līga Cīrule  iesaka piecas veselīgas sulu kokteiļu receptes, kas rudens drēgnajā laikā ļaus uzņemt vērtīgās uzturvielas un palīdzēs aktivizēt imunitāti.

Lasīt vairāk...

Reinis Bērziņš: Drošības veste uzņēmumiem energokrīzē

Rudens ir atnācis ar līdz šim nepieredzētu cenu kāpumu elektrībai, gāzei, enerģijai kopumā. Pēc “Elektrum” datiem, pēdējā pusgada laikā elektroenerģijas cena vien pieaugusi par 250 %. Par energoresursu izmaksu līdzvērtīgu kritumu  pagaidām netiek runāts,   tāpēc uzņēmējiem jo īpaši ir jādomā par to, kā noturēt līdzšinējo biznesa rentabilitāti, un viens no risinājumiem ir energoefektivitātes uzlabošanas pasākumi.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.