Menu
 

Piektdiena, 14 Oktobris 2022

Ko pasniegt saviem mīļajiem šajos svētkos?

Dāvanu pasniegšana ir ne tikai jauka tradīcija, bet arī veids, kā parādīt cilvēkiem savā dzīvē, ka novērtējat viņu klātbūtni. Veltiet laiku, lai pārdomātu vēstījumu, kuru vēlaties nodot, un lai izvēlētos personalizētu dāvanu. Katrā gadījumā ikviens cilvēks priecāsies saņemt Ziemassvētku dāvanas, jo tas parāda, ka kāds par viņiem ir īpaši padomājis – dāvanām nav jābūt lielām un dārgām, bieži vien mazākās un lētākās dāvanas ir tās, kuras liek sirdij gavilēt, jo tās ir pārdomātas un piemeklētas konkrētajam cilvēkam.

Lasīt vairāk...

Šogad Valsts policija sākusi 48 kriminālprocesus par kukuļdošanu

Šogad līdz 13.oktobrim Valsts policija sākusi 48 kriminālprocesus par kukuļdošanas gadījumiem Valsts policijas amatpersonām. Visvairāk kukuļdošanas gadījumi šogad fiksēti tieši Rīgas reģionā – tādi bijuši 22. Tāpat liela daļa no kopējā skaita reģistrēti Zemgales reģionā – 17. Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļā vēsta, ka absolūti lielākā daļa no šiem gadījumiem bijuši, lai izvairītos no soda saņemšanas par paveiktu pārkāpumu ceļu satiksmē.

Lasīt vairāk...

Roberts Zīle: Kas ir Eiropas Zaļā partija – "Progresīvo" politiskā ģimene?

Veidojot jebkuras valsts, tostarp Latvijas, valdību, ir jāņem vērā arī partiju piederība Eiropas politiskajām grupām un šo politisko grupu mērķi. Tas ir būtiski, jo daudzi jautājumi ir jārisina ne tikai nacionālā, bet arī Eiropas līmenī. Latvijas valdība pārstāv valsti Eiropadomē un Eiropas Savienības Padomē, kurā darbojas Ministru prezidents un ministri. Šajās sanāksmēs ir nozīme tam, kādas partijas pārstāv kuras Eiropas politiskās grupas.

Lasīt vairāk...

VUGD: Lai pavasarī nedegtu kūla, rudenī jāsakopj īpašums!

Lai pasargātu sevi, līdzcilvēkus un īpašumus, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) aicina iedzīvotājus un pašvaldības šogad vēl reizi nopļaut zāli un sakopt sev piederošās teritorijas, lai pavasarī nebūtu kūlas, kura varētu degt! Katru pavasari ugunsdzēsēji glābēji ik dienas steidzas dzēst kūlas ugunsgrēkus, kuros ne tikai nodeg vairāki tūkstoši hektāru Latvijas teritorijas, bet arī cieš un pat iet bojā cilvēki.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.