Menu
 

Sestdiena, 01 Augusts 2020

Grupas "Sestā jūdze" mūziķis Modris Miķelsons aizrāvies ar klasiskās mūzikas baudīšanu

Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa “Sestā jūdze” dodas savas pastāvēšanas laikā pirmajā brīvdabas koncerttūrē “Šī ir vienīgā diena, vienīgā nakts”, sniedzot klausītājiem iespēju atkal satikties pēc ilgāka pārtraukuma. 28. augustā grupa viesosies Stopiņu novada Līgo parka estrādē, bet 29. augustā – Ikšķiles brīvdabas estrādē.

Lasīt vairāk...

Komentārs. Ekonomikas kritums Latvijā šogad būs būtiski mazāks nekā citur Eiropā

Kā jau bija gaidāms Covid-19 ietekmē Latvijas ekonomikas aktivitāte šī gada otrajā ceturksnī būtiski samazinājās un salīdzinājumā ar pērnā gada otro ceturksni Latvijas iekšzemes kopprodukts (IKP) saruka par 9,8%, liecina Centrālās statistikas pārvaldes pirmais novērtējums. Tas ir straujākais ekonomiskās aktivitātes kritums Latvijas ekonomikā kopš 2009. gada, taču Latvijai pandēmijas pirmo vilni izdevies pārvarēt veiksmīgāk nekā vairumam citu Eiropas Savienības un pasaules valstu.

Lasīt vairāk...

Jāņogas un upenes – veselīgiem našķiem un C vitamīna dienas devai

Vasaras pilnbriedā dārzos ir atrodami teju vai visi vitamīni, minerālvielas un antioksidanti! Šajā laikā dārza veselīgās karalienes ir upenes un jāņogas. Tās satur daudz vērtīgu vielu, kas stiprina mūsu organismu, turklāt upenes tiek uzskatītas arī par līderi C vitamīna satura ziņā. Ko šīs ogas sniedz mūsu organisma veselībai un kā tās visveselīgāk izmantot?

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.