Menu
 

Sestdiena, 19 Novembris 2022

Kibercīņā drošība sākas ar katru lietotāju

Ikviena viedierīce vai dators bez pietiekamas uzmanības tā aizsardzībai vispirms ir apdraudējums tiešajam lietotājam, bet pēc tam – arī valsts un sabiedrības drošībai kopumā. Kopš Krievijas iebrukuma Ukrainā būtiski palielinājies kiberuzbrukumu skaits, kas tiek vērsti pret Latvijas interneta lietotājiem.

Lasīt vairāk...

Sauss vai mitrs klepus: Kā efektīvi ārstēt atšķirīgus klepus veidus?

Klepus ir viens no izplatītākajiem elpceļu saslimšanu simptomiem, nereti izraisot ne vien sāpes un diskomfortu, bet arī traucējot naktsmieru un ikdienas gaitas. Lai klepu sekmīgi ārstētu, nepieciešams noskaidrot tā cēloni, kā arī piemērot atbilstošu terapiju atkarībā no klepus veida un izpausmēm. Kā pareizi ārstēt elpceļu slimību izraisītu klepu un kas jāņem vērā, lai ātrāk atveseļotos?

Lasīt vairāk...

Eksperta padomi: kā pirms ziemas sagatavot dārzu vēsākam laikam

Rudenīgie, temperatūras ziņā mērenie laika apstākļi var beigties kuru katru dienu, tāpēc, kamēr vēl augsne nav sasalusi, ir pēdējais laiks piemājas dārziņu sagatavot ziemai. “Plant-I-Boost” pētniecības un attīstības speciāliste un biotehnoloģe Alise Ose dalās ar noderīgiem padomiem, kā sagatavot savu dārzu vēsākam laikam un gādāt par to, lai dārza ziemcietes un daudzgadīgie augi veiksmīgi pārziemotu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.