Menu
 

Svētdiena, 19 Jūnijs 2022

PTAC padomi, izvēloties tūrisma pakalpojumus

Turpinoties aktīvai tūrisma sezonai un ņemot vērā saņemtās patērētāju sūdzības, kā arī sniegtās konsultācijas, Patērētāju tiesību aizsardzības centrs (PTAC) sniedz noderīgus ieteikumus saistībā ar kompleksā tūrisma pakalpojuma sniedzēja izvēli, ceļojumu apdrošināšanu un aviopasažieru tiesībām.

Lasīt vairāk...

Aptauja: 63% Latvijas iedzīvotāji kūtri iesaistās apkaimes kopienas aktivitātēs

Kopīgas aktivitātes, iespēja dalīties zināšanās un pieredzē, lielisks atbalsts mājokļa drošības uzturēšanā – tie ir galvenie iemesli, kāpēc 38% Latvijas iedzīvotāju ir svarīgi iekļauties savas dzīvesvietas apkaimes kopienā, liecina nekustamo īpašumu attīstītāja “Bonava Latvija” aptauja. Savukārt kā lielāko apkaimju kopienu izaicinājumu iedzīvotāji min spēju panākt un uzturēt regulāru iedzīvotāju līdzdalību kopienas aktivitātēs – uz to norāda katrs otrais aptaujātais.

Lasīt vairāk...

Pērnā džempera ceļojums: kas notiek ar šķirošanas konteineros ieliktajiem tekstilizstrādājumiem?

Jauns apģērbs sagādā daudz prieka, bet par to, kas notiek ar lieko, to izmetot atkritumos vai šķirošanas konteinerā, vairums cilvēku galvu īpaši nelauza. Kāpēc tomēr ieteicams šķirot tekstilu, un kas ar to notiek tālāk? Latvijas Zaļais punkts ļauj ieskatīties no modes izgājušā džempera piedzīvojumos kopš brīža, kad nolemjat no tā šķirties.

Lasīt vairāk...

Kā pasargāt un kopt matus vasarā?

Līdz ar siltāku laikapstākļu iestāšanos, pēc iespējas vairāk laika cilvēki cenšas pavadīt dabā, baudot saules peldes. Pavisam drīz tiks atklāta arī peldēšanās sezona. Lai gan uzturēšanās svaigā gaisā ir veselīga, tomēr vasaras karstajās dienās jāievēro mērenība, lai nekaitētu veselībai un ādai. Vienlaikus spēcīgie saules stari, ūdens un vējš ir liels izaicinājums arī galvas ādai un matiem. Kas jāievēro, lai pasargātu matus vasarā un kā tos pareizi kopt šajā sezonā?

Lasīt vairāk...

Piecas noderīgas aktivitātes laimīgākai kaimiņu būšanai

Latvijas iedzīvotāji, kuru dzīvesvietas apkaimē ir viegli uzsākt dažādas aktivitātes kopā ar kaimiņiem, atzīst, ka viņu vispārējā laimes sajūta ir vidēji par 26% augstāka nekā pārējiem, liecina Latvijas lielākā nekustamo īpašumu attīstītāja “Bonava Latvija” mātesuzņēmuma “Bonava” sešās Eiropas valstīs veiktā aptauja. Labas kaimiņattiecības var būtiski pozitīvi ietekmēt cilvēku labklājību, bet sociālo barjeru pārvarēšana un dažādu kopīgu aktivitāšu īstenošana vairo laimes un drošības sajūtu.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.