Menu
 

Svētdiena, 31 Jūlijs 2022

Ieva Struka. Futbols : Teātris. Rezultāts ir neizšķirts

Rezultāts ir neizšķirts, un tieši par to būs iespēja pārliecināties Valtera Sīļa izrādē “Uzvara ir mirklis” Valmieras Vasaras teātra festivālā 4. un 5. augusta vakarā. Izrāde tapa pirms diviem gadiem, kad arī es to redzēju, un bija viens no trim darbiem, kam pateicoties Valters Sīlis “Spēlmaņu naktī” tika atzīts par labāko režisoru Latvijā.

Lasīt vairāk...

Četrpadsmit ieteikumu redzes veselībai

Sniedzot pašvērtējumu par to, kā pēdējā gada laikā mainījusies redze, kopumā gandrīz puse jeb 47% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju norādījusi, ka tā ir pasliktinājusies (6% – būtiski pasliktinājusies, 41% – nedaudz pasliktinājusies), secināts “BENU Aptiekas” Veselības monitoringa datos, kas iegūti sadarbībā ar pētījumu kompāniju SKDS.

Lasīt vairāk...

Pirms atbrīvojieties no viedtālruņa, neaizmirstiet to iztīrīt

Ja esat nolēmis savu viedtelefonu mainīt pret jaunu vai jūsu mājās ir viedtelefons, kas ilgāku laiku vairs nepilda savu funkciju un tikai krāj putekļus atvilktnē, derētu atcerēties, ka tas var noderēt arī kādam citam. Kad izlemjat atdot, pārdot vai ziedot savu veco ierīci, nevajadzētu aizmirst par telefonā esošo personisko informāciju un veikt dažas vienkāršas darbības, lai šo informāciju sev saglabātu un nenodotu citām personām. Saglabāt savu personisko informāciju un dzēst visus datus no vecā telefona var šķist sarežģīti, taču tā nebūs, ja sekosiet “Tele2” ieteiktajiem piecu punktu principam.

Lasīt vairāk...

Narkologs: Sabiedrība neizprot, kā alkohola lietošana ietekmē auto vadīšanu

Alkohola reibumā esošu autovadītāju izraisītu ceļu satiksmes negadījumu skaits šī gada pirmajā pusgadā pieaudzis par 48% salīdzinājumā ar pērnā gada pirmajiem sešiem mēnešiem. Arī mediķi ceļ trauksmi, ziņojot, ka akūto alkohola pacientu skaits pieaug. Par to, kā alkohola lietošana ietekmē braukšanu, VAS “Ceļu satiksmes drošības direkcija” (CSDD) kampaņas “Nebrauc reibumā. Dārgs prieks” ietvaros stāsta VSIA “Rīgas Psihiatrijas un narkoloģijas centrs” Narkoloģijas palīdzības dienesta vadītāja Dr. Astrīda Stirna.

Lasīt vairāk...
Pierakstīties šai RSS barotnei

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.