Menu
 

Kauguros ceturto reizi norisināsies Jūrmalas Krāsu skrējiens

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

18.augustā Kauguros, Tallinas ielā,   ceturto gadu norisināsies Jūrmalas Krāsu skrējiens, kurā dalībniekiem 5 kilometru distances laikā būs iespēja piedzīvot krāsu festivāla atmosfēru.

Krāsu skrējiena distancē var piedalīties ikviens interesents bez vecuma ierobežojuma, ļaujoties krāsu priekam un izbaudot īstu festivāla atmosfēru.

Šogad Jūrmalas Krāsu skrējiens ir iekļauts “The Color Run” pasaules tūrē. Krāsu skrējiena dalībniekiem būs jāveic 5 km distance, ko varēs veikt skrienot, pastaigājoties, dejojot vai vienkārši izbaudot festivāla atmosfēru. Distancē būs četri krāsu punkti un viens putu punkts. Katrā distances kilometrā dalībniekus nobērs ar attiecīgā kilometra krāsām. Rīkotāji īpaši norāda, ka skrējienā tiek izmantota licencēta pārtikas krāsviela, kas ir 100% dabīga un nekaitīga gan apkārtējai videi, gan cilvēkiem.

Bērni varēs startēt arī bērnu skrējienos, kas norisināsies pirms krāsu skrējiena starta. Jūrmalas Krāsu skrējienā norisināsies arī “Zumba Fitness” meistarklases. Krāsu skrējiena “dresscode” – balts apģērbs.

 Iepriekš reģistrēties un iegādāties īpašos Jūrmalas Krāsu skrējiena kreklus, kā arī iepazīties ar trasēm un nolikumu, var līdz 16. augustam tīmekļa vietnē: www.baltijasmaratoni.lv. Ar Jūrmalas iedzīvotāja karti dalība sacensībās ir bez maksas.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.