Menu
 

Florbola klubs "SĀC" starptautiskajā turnīrā "Czech Open" tiek līdz sešpadsmitdaļfinālam

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FBK "SĀC" Foto - FBK "SĀC"

Saulkrastu, Ādažu un Carnikavas novadu apvienotais florbola klubs “SĀC” nedēļas nogalē Prāgā notikušajā starptautiskajā turnīrā “Czech Open” iekļuva starp 32 labākajām komandām “Open” turnīrā, kurā piedalījās 120 vienības no visas Eiropas.

Grupu turnīrā “SĀC” florbolisti ieņēma trešo vietu četru klubu konkurencē. Pirmajā spēlē viņi nospēlēja 4:4 ar Prāgas “Wizards DDM” vienību, pēc tam ar 1:3 piekāpās Somijas klubam “KamuGang”, bet pēdējā mačā ar 8:1 sagrāva “FK Slovan” no Slovākijas. Grupu turnīra spēlēs ar rezultativitāti izcēlās 17 gadus vecais Krists Saldatenoks – pirmajā mačā viņa rēķinā Hettriks, bet trešajā divi vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Izslēgšanas turnīra pirmajā kārtā “SĀC” ar 5:0 pārliecinoši pieveica “MS Eskaluje” komandu no Čehijas (divi precīzi metieni Dēvidam Osītim), otrajā kārtā pārspēja “RBC 11 Trnava” no Slovākijas (Jānim Boroduškam un Ralfam Stratanam pa diviem goliem), pēc tam ar 4:1 uzvarēja “Kais Mora” florbolistus no Zviedrijas, bet cīņā par vietu astotdaļfinālā piekāpās “Ibk Kerubi” komandai no Somijas.

Latvijas florbola čempionāta sākums plānots 14.septembrī.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.