Menu
 

Pārliecinošas uzvaras svin Olaines futbolistes, kā arī Krimuldas un Salaspils futbolisti

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - SK "Krimulda" Foto - SK "Krimulda"

Ļoti veiksmīgi jaunā nedēļa sākusies Pierīgas futbola klubiem. Uzvaras ar četru un vairāk vārtu starpību svinēja gan futbola kluba “Olaine” dāmu komanda Sieviešu futbola līgā, gan Krimuldas un Salaspils vīru futbola klubi Latvijas otrajā līgā.

Tā kā Olaines stadionā turpinās pārbūves darbi, Sieviešu futbola līgas pastarīšu savstarpējā spēlē FK “Olaine” futbolistes “BFC Daugavpils” komandu uzņēma Jaunmārupes pamatskolas stadionā un apspēlēja viešņas ar 4:0. Pirmajā puslaika otrajā pusē bumbu Daugavpils vienības vārtos ieraidīja Anžela Ļebedeva un Lana Osiņina, bet pēc pārtraukuma izcēlās Marilda de Lima un vēlreiz Ļebedeva.

Turnīra tabulā olainietes saglabā priekšpēdējo piekto vietu – deviņās spēlēs divas uzvaras, viens neizšķirts, seši zaudējumi un septiņi punkti. Priekšā esošajai “Riga United Ladies” vienībai ir par diviem punktiem vairāk.

Latvijas otrās līgas Ziemeļu zonā cīņu par čempionu titulu turpina sporta kluba “Krimulda” futbolisti, kuri pēdējā spēlē ar 6:1 sagrāva “Staiceles bebrus”, kaut lielāko daļu otra puslaika aizvadīja skaitliskā mazākumā. Četrus vārtus, tajā skaitā pirmos – jau pirmajā minūtē, iesita Kristaps Vabolis, divus – Renārs Kazus.

Ar 31 punktiem 13 spēlēs Krimuldas futbolisti tabulā dala pirmo vietu ar “Riga United” komandu, bet apsteidz to, pateicoties mazliet labākai gūto un zaudēto vārtu attiecībai.

Savukārt otrās līgas Centra zonā futbola klubs “Salaspils” ar 7:1 pieveica “Kuivižu Spartaku”. Pēc pirmā puslaika salaspiliešiem bija tikai vienu vārtu pārsvars (2:1), bet pēdējā pusstundā bumba vēl piecas reizes ielidoja pretinieku vārtos. Pa diviem vārtiem guva Kārlis Līcis un Vladislavs Titovs, pa reizei izcēlās Aleksandrs Miheikins, Niks Niklāvs Škaunacis un Ņikita Uhovs.

Centra zonas tabulā FK “Salaspils” ar 26 punktiem 14 spēlēs ieņem dalītu otro vietu 11 punktus aiz līderiem “Ghetto FC”. Piektajā pozīcijā ir FK “Jaunība” / SK “Upesciems” (23 p.), 10.vietā FK “Reinards-Ropaži” (5 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.