Menu
 

Salaspils un Upesciema futbolisti slēdz miera līgumu

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - arhīvs Foto - arhīvs

Latvijas futbola otrās līgas čempionāta Centra zonas turnīrā sezonas otro savstarpējo spēli ceturtdien aizvadīja futbola klubs “Salaspils” un FK “Jaunība” / SK “Upesciems” komanda. Tāpat kā pirmajā mačā pirms trim mēnešiem, arī šoreiz uzvarētāji palika nenoskaidroti.

Spēles 30.minūtē Salaspils klubu vadībā izvirzīja sezonas rezultatīvākais spēlētājs Kārlis Līcis, taču pirmā puslaika pašā beigās Māris Pilsētnieks panāca izlīdzinājumu, un pēc pārtraukuma rezultāts vairs nemainījās – 1:1. Pirmā apļa spēlē katra komanda bija guvusi pa diviem vārtiem.

Šīs nedēļas sākumā “Jaunība” / ”Upesciems” futbolisti bija aizvadījuši vēl vienu spēli – savā laukumā Upesciema stadionā ar 2:4 piekāpās turnīra līderiem “Ghetto FC” futbolistiem. Pirmā puslaika vidū pēc Naura Baranovska un Dāvida Čudara precīzajiem sitieniem mājinieki bija izvirzījušies vadībā 2:0, taču vēl līdz pārtraukumam pretinieki vienus vārtus atspēlēja, bet otrajā puslaikā vēl trīs reizes ieraidīja bumbu laukuma saimnieku vārtos.

Centra zonas turnīra tabulā, kad komandām atlicis aizvadīt pa 4-5 spēlēm, FK “Salaspils” ar 30 punktiem ieņem trešo vietu aiz “Ghetto FC” (46 p.) un “Caramba Rīga” komandām (36). FK “Jaunība” / SK “Upesciems” ir 25 punkti un piektā vieta, bet priekšpēdējā desmitajā pozīcijā ir FK “Reinards-Ropaži” (11 p.).

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.