Menu
 

Latvijas čempionātā stafetē godalgotas vietas arī Pierīgas orientieristiem

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - publicitātes Foto - publicitātes

Svētdien Tartaka ezera apkārtnē Krāslavas novadā noskaidroti 2019. gada Latvijas čempioni orientēšanās stafetē, pulcējot ap 600 dalībnieku no gandrīz 20 Latvijas klubiem. Elites grupā vīru konkurencē par čempioniem kļuva “Saldus OK” orientieristi, bet dāmām cīņā par pirmo vietu “Meridiāns”/CPSS/”Pārgauja” orientieristes apsteidza orientēšanās kluba (OK) “Kāpa” komandu Magda Cigle, Irita Puķīte un Laura Vīķe.

Jāpiezīmē, ka I.Puķīte no Saulkrastiem kļuva par Latvijas čempionāta bronzas medaļnieci sacensībās vidējā distancē. Vīru stafetē ceturtajā vietā ierindojās “Kāpa OK” trio Guntis Māliņš, Ainārs Lupiķis un Uldis Upītis – no trešās vietas viņus šķīra nepilnas divas minūtes.

Jauniešu sacensībās pirmo vietu W14 vecuma grupā meitenēm izcīnīja “Kāpa OK” un Ādažu BJSS apvienotā komanda Paula Ķirkuma, Liene Līce-Līcīte un Marta Marija Birzkope, bet puišiem M12 grupā ceturtie bija Roberts Graudiņš, Mikus Šauriņš un Rūdolfs Graudiņš.

Gados vecāku orientieristu sacensībās “Kāpa OK” orientieristiem vēl vairākas godalgotas vietas – W120 grupā uzvarēja Zaiga Ozoliņa, Agnese Dzērve un Māra Vilciņa, M170 grupā vīriem – Varis Peisenieks, Sergejs Šadrins un Juris Šinke, bet M194 grupā otrie bija Pēteris Novikovs, Volli Kuks un Rolands Laveiķis.

Latvijas čempionāts orientēšanās sporta stafetē bija arī otrais šīs sezonas Latvijas stafešu kausa posms. Pēdējais posms paredzēts pēc divām nedēļām Cēsu pusē, kur “Cēsu stafetēs” tiks noskaidroti sezonas kopvērtējuma uzvarētāji.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.