Menu
 

Foto: Jauno Jātnieku skolas turnīra Gada jātnieces titulu iegūst Sintija Semeņkova

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto – Anastasija Popova Foto – Anastasija Popova

Pagājušās nedēļas nogalē Jauno Jātnieku skolas sporta centrā Inčukalna novada “Zustrenēs” notika “Jauno Jātnieku skolas” kausa III posms konkurā. Sacensības, kas bija šī gada aktīvās sezonas noslēgums, tika noskaidroti “Jauno Jātnieku skolas” turnīra titula “Gada jātnieks” īpašnieki piecās kategorijās.

Šogad “Gada labākās jātnieces” titulu ieguva Sintija Semeņkova no jātnieku sporta kluba “Kriķi”, kas ieguva pirmo vietu trīs posmu kopvērtējumā, aiz sevis atstājot Aigaru Bregži no Jaunmārupes zemnieku saimniecības “Lielceri” un Aleksandru Šakurovu no JSK “Rīga”, informēja Jauno Jātnieku skolā.

“Gada jātniece” līdz 16 gadiem, piedaloties sacensībās ar I un II grupas ponijiem, ir Luīze Lamberte no z/s "Tīraines staļļi", kura ieguva galveno balvu – ceļojumu uz Vīni. Uzvarētāja dosies ceļojumā ar “Vanilla Travel” uz Vīni, lai apskatītu UNESCO cilvēces kultūras mantojuma sarakstā iekļauto Spāņu jāšanas skolu, kas ir vienīgā pasaulē, kur tiek praktizētas klasiskās jāšana jau vairāk nekā 450 gadus.

Titulu “Gada jātniece līdz 16 gadiem” ieguva Kristina Zomera no JSK “Mustangs”, tituls “Gada jātniece ar zirgu līdz 5 gadu vecumam” tika Terēzei Zaltei ar zirgu Jakarta ME no "Golden Equestrian team", bet titula “Gada jātniece līdz 25 gadu vecumam” īpašniece ir Sabīne Siliņa no JSK “Mežstrazdiņi”.

Jāatgādina, ka Jauno Jātnieku skola kopš 2007. gada ir viens no modernākajiem sporta kompleksiem Baltijā, ar diviem augstas kvalitātes āra laukumiem, Latvijā lielāko jāšanas manēžu un plašiem, mūsdienīgiem staļļiem. No 2019. gada komplekss ir ieguvis Nacionālās sporta bāzes statusu.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.