Menu
 

"Super Nova" futbolisti zaudē Olainē, "Auda" uzvar izbraukumā

  • Autors:  Apriņķis.lv
Foto - FK "Auda" Foto - FK "Auda"

Zaudējumu svarīgā Latvijas futbola pirmās līgas turnīrā svētdien Olainē piedzīvojuši sporta kluba “Super Nova”. Savukārt Ķekavas futbola klubs “Auda” nopelnīja trīs punktus un turpina cīņu par vietu labāko trijniekā.

21.kārtas centrālajā spēlē otrās un trešās vietas īpašnieku savstarpējā cīņā SK “Super Nova” Olaines stadionā uzņēma futbola klubu “Smiltene”. Līdz pat otrā puslaika vidum aizsardzība dominēja pār uzbrukumu un rezultāts palika neatklāts, taču tad divreiz divu minūšu laikā bumba ielidoja “Super Nova” vārtos. Atspēlēties laukuma saimniekiem neizdevās, bet kompensācijas laikā Smiltene futbolisti guva arī trešos vārtus – 0:3.

FK “Auda” futbolisti kārtējo maču aizvadīja pret “Dinamo Rīga / Staicele” komandu un jau 4.minūtē nonāca zaudētājos. Tomēr pirmā puslaika beigās triju minūšu laikā Kensuke Endzo un Mārtiņš Bukšs izvirzīja vadībā “Audu”. Otrā puslaika sākumā rīdzinieki panāca neizšķirtu 2:2. 15 minūtes līdz beigām Krists Kalniņš atguva vadību viesiem, bet pamatlaika priekšpēdējā minūtē punktu pielika Endzo – 4:2.

Pirmās līgas turnīra tabulā SK “Super Nova” pēc svētdien zaudējumu zaudējusi smilteniešiem otro vietu (43 pret 44 punktiem). FK “Auda” ar 36 punktiem ieņem piekto vietu, par diviem punktiem atpaliekot no vietu augstāk esošās futbola skolas “Alberts” un par trim apsteidzot tuvāko sekotāju Rēzeknes futbola akadēmiju. Komandām atlicis aizvadīt pa sešām spēlēm.

Cīņu par medaļām Latvijas Sieviešu futbola līgā turpina futbola klubs “Olaine”. Sestdien olainietes viesojās pie “BFC Daugavpils” komandas un dramatiskā spēles izskaņā svinēja uzvaru 3:2. 3.minūtē viešņas vadībā izvirzīja Milana Mazurova, pirmā puslaika izskaņā Lana Osiņina “Olaines” pārsvaru dubultoja, taču otrajā puslaikā laukuma saimniece spēja rezultātu izlīdzināt. Spēlēt bija atlicis tikai septiņas minūtes, un vienu no iespējām izmantoja Olaines kluba brazīliešu leģionāre Marilda de Lima.

Pirms pēdējās kārtas FK “Olaine” par trim punktiem atpaliek no trešajā vietā esošās futbola skolas “Metta” (rīdziniecēm ir arī mazliet labāka gūto un zaudēto vārtu attiecība). 12.oktobrī olainietes aizvadīs pēdējo mačo pret vienu pozīciju zemāk esošo ”Riga United Ladies” vienību, bet “Metta” futbolistes spēlēs pret FK “Dinamo Rīga”, kas nule nodrošinājušas Latvijas čempioņu titulu.

Latvijas otrās līgas Ziemeļu zonā ar otro vietu nākas samierināties sporta kluba “Krimulda” futbolistiem, kuri ilgstoši bija turnīra līderi. Pēdējā spēlē svētdien viņi, pateicoties Kristapa Vaboļa un Anda Jansona precīzajiem sitieniem, ar 2:1 pārspēja futbola klubu “Pļaviņas”. Sezonu krimuldieši beidza ar 15 uzvarām 20 spēlēs un 47 punktiem, kas bija par diviem mazāk nekā zonas čempioniem “Valmiera Glass Via-3” futbolistiem.

atpakaļ uz augšu

Jūs varat autentificēties ar Apriņķis.lv vai kontu.